Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Mai 2013

Taur – se poate să parafaţi nişte acte , să puteţi pleca într-o deplasare, şi să încasaţi bani care vi se cuvin şi multe altele.
Gemeni – o să puteţi primi o aprobare , să obţineţi nişte înlesniri , să vi se netezească drumul spre succes.

Rac – se poate să fiţi cooptaţi într-o activitate care să vă pună în valoare nişte calităţi şi să vă aducă şi bani s-ar putea.
Leu – e posibil să se scoată un post la concurs , şi să vă număraţi printre preferaţii cu şanse mari de a fi câştigător.
Fecioara – vă parvine un răspuns de la o agenţie de turism ,că vi s-au rezervat bilete de transport , masă şi casa pentru voi , şi pentru ai voştri.
Balanţa – un control medical v-ar scuti de suferinţă, şi a-ţi afla cu ce medicamente v-aţi putea vindeca rapid.
Scorpion – se poate să renunţaţi la un divorţ , o plângere penală , să ajungeţi la o înţelegere omenească în cele din urmă cu celelalte persoane.
Săgetător – din bani strânşi v-aţi putea cumpăra ceva pentru casa interior , exterior depinde acum de ce consideraţi că e prioritar.
Capricorn – o nouă relaţie sentimentală la orizon pentru cei care nu au pe nimeni şi o să se lege totul frumos , lejer.
Vărsător – vă luaţi ceva pentru casa , ori chemaţi un om priceput să vă repare o piesă care şo fi defectat.
Peşti – vă pregătiţi de o plecare , sau îi trimiteţi pe copii în tabăra ,chit că la vară sau e un workshop pe undeva în ţara sau în afară.
Berbec – se poate să reinoiti un contract , şi să mai luaţi în ceva mai mulţi bani de aici în colo în principiu, dacă o să fie aşa o să vedem.
Reuşite azi.