Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Iulie 2014

Pentru Lei se anunta o zi foarte buna la locul de munca. Iar Capricornii pot lua o decizie referitoare la o posibila casatorie sau sa isi intalneasca sufletul pereche.
BERBEC
Se poate sa primiti o confirmare din strainatate ca veti lucra sau ca va duceti la studii acolo sau ca vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport. O sa faceti niste investitii in locuinta sau poate va luati masina, daca ati incercat s-o reparati si nu s-a mai putut.

TAUR
Or sa va contacteze niste posibili viitori parteneri de afaceri sa negociati un contract, sa va spuneti punctul de vedere, sa tineti la pretentiile voastre. Poate luati o decizie referitoare la viata in doi si o sa dati deoparte starea de nesiguranta, incertitudinea.
GEMENI
O reusita la slujba, poate va luati acei bani pe care trebuia sa-i incasati mai demult si o sa aveti cu ce sa platiti datoriile de tot felul. Poate vine cineva in vizita diseara si o sa va prinda bine sa le impartasiti musafirilor planurile de vacanta sau legate de cariera.
RAC
O sa va ispiteasca un angajator cu o munca de care o sa fiti incantati si se poate, mai mult ca oricand, sa va convinga sa faceti mutarea. Intalnire de suflet si or sa va dispara, ca prin minune, toate nemultumirile care tin de atitudinea fiintei iubite.


LEU
Ati putea legaliza un act si sa obtineti niste drepturi, sa faceti progrese la serviciu sau in viata personala, in cat mai multe sectoare de viata, ca vine anul vostru norocos. O problema de sanatate se poate in sfarsit rezolva, cu conditia sa va duceti la un consult si sa luati medicamentele prescrise.
FECIOARA
Va contacteaza niste oameni care vor sa puneti si voi umarul la o activitate de timp liber, sa faceti impreuna un lucru de calitate. Un raspuns de la un angajator si puteti incepe ceva nou care sa va reprezinte si s-aveti spor la treaba.
BALANTA
O sa luati niste bani pe care-i veti cheltui, probabil, rapid, c-apar multe pe ordinea de zi si bine-ar fi sa scapati de ele, sa nu se-adune datorii. Ati putea face o miscare decisiva, sa va luati ceva de lucru in particular si sa adunati o suma importanta in cont.
SCORPION
Va puneti semnatura pe un contract de munca sau de vanzare-cumparare, sa scapati de un provizorat care nu va recunoaste niciun drept. Se poate s-ajungeti la o intelegere cu o persoana cu autoritate si sa avansati cu proiectele, pe scara ierarhica poate.
SAGETATOR
Se pare ca va pregatiti de o lansare pe scena sociala, unde aveti un cuvant de spus ori poate veti primi un premiu pentru o munca sustinuta. O sa va bucurati de prezenta cuiva care se poate sa va faca si vreo declaratie de dragoste, fie ea si fara vorbe.
CAPRICORN
O sa puteti regla o relatie de prietenie sau de dragoste si sa va afisati in societate, sa iesiti cu prietenii in weekend-uri sau sa plecati in vacanta impreuna. E momentul marilor intalniri – o sa puteti face cunostinta cu cineva de care o sa va atasati sufleteste sau relatia de cuplu ajunge la casatorie.
VARSATOR
S-ar putea sa cereti un salariu in avans ca sa plecati la odihna, la tratament – or fi si rate de platit si-atunci aveti nevoie de mai multi bani. Noutati in sfera sentimentala, e posibil sa apara cineva cu care sa puteti discuta orice si sa va-ntelegeti de minune pe toate planurile.
PESTI
Ati putea lucra la ceva care sa v-aduca mai multi bani si sa devina un job permanent – daca e cumva colaborare – si sa va dezvoltati frumos. Se poate semna un act si o sa cumparati o casa ori poate vreti s-o vindeti sau sa recuperati niste bunuri.

Sursa: http://stirileprotv.ro