Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Iulie 2013

BERBEC – Se poate sa investiti niste bani in casa, poate faceti unele reparatii ori poate va mutati; o sa fie o cheltuiala dar veti scoate din banii de la rezerve.

TAUR – Va-nscrieti intr-o audienta ca vizati un post mai sus in ierarhie sau cereti o marire de salariu, un transfer in alt departament, un alt program de lucru.

GEMENI – O sa va intre niste bani si poate veti achita urgentele, vreo restanta si dac-ati mai pune si ceva deoparte ar fi minunat, daca nu, altadata.

RAC – Aveti planuri serioase de pus in aplicare si o sa reusiti, cu putin ajutor din partea altora puteti obtine o promovare, o marire de salariu.

LEU – Invitatie de plecat pe undevala sfarsit de saptamana si poate obtineti niste facilitati – o fi un bilet last minute care sa fie pe masura bugetului vostru.

FECIOARA – Se poate sa vi se acorde acel ajutor pe care l-ati cerut unei banci, sau de la serviciu o sa luati niste salarii in avans sau cateva zile libere, o invoire.

BALANTA – Intalnire de afaceri si o sa bateti palma pentru un proiect care o sa va aduca succes, o sa fiti in centrul atentiei si o sa primiti si alte oferte de munca.

SCORPION – E posibil sa primiti un rest de bani si sa aveti de buzunar zilele astea, daca iesiti la o terasa cu prietenii.

SAGETATOR – Se pot schimba multe in bine in viata voastra personala, poate veti intalni omul ideal si veti forma un cuplu si-o sa fiti fericiti.

CAPRICORN – Va contacteaza niste oameni care vor sa colaborati sa incropiti o afacere si e de profitat, pentru ca timp de un an o sa aveti parte de sustinere in plan profesional.

VARSATOR – Se poate sa primiti un supliment salarial si o sa platiti datoriile curente, o s-aveti sa va miscati si in week-end, sa plecati cu familia pe undeva.

PESTI – Vi se face vreo oferta de lucru sa munciti in timpul liber la ceva care sa va destinda si sa va aduca si bani – sa imbinati utilul cu placutul.