Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Decembrie

SĂGETĂTOR
Întâlnire surpriză, aşa daţi nas în nas cu diverse persoane pe care vroiaţi să le întâlniţi pe la mondenităţi şi o să aveţi reacţii din cele mai neaşteptate

CAPRICORN
Poate aţi făcut vreo rezervare la un hotel, o cabană, să petreceţi vreo două zile cu perechea de suflet pe vârf de munte sau, oricum, într-o staţiune de vacanţă.

VĂRSĂTOR
O invitaţie la un eveniment care va reuni multă lume şi poate aveţi ceva important de spus, de făcut, acolo e, practic, o şansă de afirmare.

PEŞTI
V-aşteaptă cineva la o masă festivă, poate fi şi cu produse, preparate de post, să ziceţi un “La mulţi ani” cuiva sau felicitări pentru vreun succes recent.

BERBEC
O să vă ia prin surprindere mesajul de la cineva care nu se poate împăca deloc cu ideea că nu veţi mai fi împreună şi o să vă ceară o a doua şansă – vă gândiţi.

TAUR
Vă daţi întâlnire cu familia lărgită, să-l sărbătoriţi pe unul dintre voi, să vă bucuraţi de o reuşită a familiei voastre şi să vă destindeţi sufleteşte.

GEMENI
Se poate să le daţi o mână de ajutor unor rude care dau o petrecere şi o să luaţi parte la pregătiri, curăţenie şi alte lucruriu pe care nu le poate face singuri.

RAC
O persoană cu care aţi tras de curând o ceartă va căuta sau vă-ntâlniţi întâmplător şi o să se topească, o să vedeţi, toată supărarea şi va-mpacati.

LEU
E posibil să plecaţi pe undeva, măcar până diseară dacă nu de pe-o zi pe alta şi o să aflaţi noutăţi despre prieteni, cunoştinţe şi o poate luatie în discuţie detaliile revelionului.

FECIOARĂ
O să intraţi la cheltuiala că n-o să staţi în casă, o să ieşiţi împreună cu ai voştri prin oraş, poate o să treceţi în revistă nişte expoziţii, evenimente culturale şi totul costa

BALANŢA
Vă daţi tot interesul să le faceţi pe plac alor voştri, să-i vedeţi fericiţi, să fie armonie în familie, să stangeti rândurile cu toate rudele, oricât de îndepărtate.

SCORPION
Tot felul de lucruri pe care nu le-aţi putut realiza sunt posibile zilele astea şi o să deveniţi mai încrezători, stăpâni pe voi.