Tags

Related Posts

Share This

Azi 8 Aprilie 2015

Se pot intampla diverse lucruri la care sa ne fi asteptat, pentru ca ni le doream de mult, dar se poate sa ne ia si pe nepregatite, c-asa e conjunctura din cer.
BERBEC
O reusita, vi se dau niste bani, va gasiti ceva de lucru, luati un examen sau faceti niste achizitii pe mai putini bani decat pretul de magazin, sa zicem. O confirmare din partea unui juriu, c-ati primit ok-ul pentru etapa urmatoare la scoală sau ca să ocupati o functie.

TAUR
Se pare c-o sa faceti rost de acei bani care nu mai ajungeau odata in buzunarul vostru si o sa va fie mai usor de-aici incolo, cel putin o vreme. Bine-ar fi s-aveti o si mai mare grija de sanatate, sa nu lasati la voia intamplarii vreo stare incerta si care sa va dea serios de furca.
GEMENI
Se poate sa primiti o aprobare, sa avansati cu demersurile referitoare la o afacere sau la un proiect care tine de studii, de o specializare. Se poate sa luati o decizie cu privire la viata de cuplu si sa vedeti ce e de facut ca sa va mearga mai bine de-acum incolo.
RAC
E posibil sa vi se dea ceva nou de facut la serviciu, sa incasati si niste bani si sa aveti prilejul sa ocupati un loc mai sus in ierarhia de la slujba. Poate reusiti sa vindeti sau sa cumparati o locuinta, sa scapati de o grija care va tinea incordati de multa vreme.
LEU
Poate reinnoiti un abonament la o sala de sport sau acolo unde va puneti in valoare niste aptitudini pe care vreti să le scoateti la vedere, sa le puteti folosi. Va invita cineva la un sejur în strainatate sau chiar si prin tara, dar mai departe si sa acceptati invitatia.
FECIOARA
Ati putea pleca in orice moment la rudele care v-asteapta sa petreceti sarbatorile pascale la ei, in tara, in strainatate si sunteti gata de drum. Poate veti dedica mai mult timp problemelor de familie, ii duceti pe ai vostri la doctor sau acolo unde au nevoie si nu se pot descurca singuri.
BALANTA
Un castig la nivel de grup, poate se-ncheie cu bine un demers de afaceri sau un proces, va luati banii, bunurile, se rezolva niste chestiuni mai vechi. Sunteti pe punctul de a semna un contract, sa vi se recunoasca niste merite si sa capatati, probabil si o functie.

SCORPION
O suma de bani pe care o asteptati de mult soseste si o sa achitati restantele, sa va puteti ocupa de lucruri noi sa faceti progrese in cariera. V-au ramas o serie de lucruri legate de casa de rezolvat si o sa dati zor sa terminati rapid reparatii, curatenie, reamenajare.
SAGETATOR
Schimbari care sa va readuca in centrul atentiei, sa aveti mai mult spor la treaba si sa depasiti orice concurenta. O discutie intre patru ochi cu fiinta iubita v-ar lamuri in privinta destinatiei de Paste si a anturajului din noaptea de Inviere.
CAPRICORN
Poate ati ajuns la concluzia ca sunteti dispusi sa mai lasati de la voi ca totul sa mearga spre mai bine in relatia parteneriala, c-ati devenit mai toleranti. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva, intr-un cerc de prieteni si sa incepeti o relatie de cursa lunga.
VARSATOR
Se va lua o decizie referitoare la colectivul cu care lucrati, poate se schimba regulamentul de functionare si o sa va conformati. Poate dati o raita pe la magazine sa mai luati cate ceva pentru interiorul locuintei, sa aveti ceva nou de Paste.
PESTI
Poate o sa reinnoiti un contract si o sa obtineti un surplus salarial, daca tot o sa renegociati contractul, sau poate vindeti ceva, de apar mai multi bani in cont. Va invita cineva la un spectacol, la o plimbare, sa petreceti cateva ore impreuna, sa devina mai sudata relatia.

Sursa: http://stirileprotv.ro