Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 Octombrie 2014

Horoscop zilnic 7 octombrie 2014. Scorpionii cer o marire de salariu, Taurii isi repara relatiile

BERBEC
O discutie intre patru ochi cu un angajator, un partener de afaceri, sa puneti niste lucruri la punct, sa va descurcati, frumos, cu toate angajamentele. O sa scoateti din banii tinuti la secret, sa luati cuiva un cadou, sa-i faceti o surpriza placuta, sa stiti ca se bucura.

TAUR
Se pare c-o s-ajungeti la un deznodamant fericit cu niste colaboratori care au alte pretentii acum, decat au avut atunci cand ati inceput munca. Se pare c-o sa-i dati de capat unei chestiuni legate de relatia de cuplu si o sa va-ntelegeti, veti comunica mult mai bine.
GEMENI
Poate aveti sansa de a urma niste cursuri in strainatate sau sa lucrati, macar pentru o vreme, in alta tara sa capatati experienta, sa luati si bani. O sa va iasa-n cale cineva care sa va fascineze de-a dreptul si sa va acapareze cu totul mintea, sufletul!
RAC
V-ati putea imprumuta la propriul buzunar si sa luati diverse lucruri pentru casa, ori poate vreti sa reparati masina, sa cumparati lucruri noi in gospodarie. Se poate sa va schimbati locuinta sau sa plecati chiar, pentru o vreme de-acasa, la lucru sau sa invatati in alta parte.
LEU
Se poate sa dati un examen, sa va luptati pentru o functie de conducere si sa va re-pozitionati in schema ierarhica din cadrul breslei. Poate va dati intalnire cu rudele apropiate sa puneti cu totii umarul la evenimentul festiv din week-end sau care va avea loc cat de curand.

FECIOARA
O cheltuiala aproape de neevitat, poate fi vreun prilej rarisim sa cumparati ceva – scump, pare-se, de care sa se bucure toti ai vostri. E posibil sa va intre o suma mai mare de bani, din cei pe care nu i-ati luat la timpul potrivit si o sa va puteti achita darile, de tot felul.
BALANTA
O sa stati la masa tratativelor pana veti obtine ce v-ati propus, fie si cu rabat, ca sa dati dovada de toleranta caracteristica, dar sa mentineti stacheta sus. Se poate sa reparati o casnicie, o relatie sentimentala sau una de afaceri, sa renuntati la un proces, la o separare.
SCORPION
Se poate sa va rugati de un angajator sa va dea ceva de lucru, ori sa va mareasca salariul, sa va dea niste zile libere ori alte facilitati. Poate veti reusi sa va calcati pe inima sa cereti cuiva iertare pentru niste fapte care s-au petrecut candva si pe care le regretati.
SAGETATOR
Va curteaza vreun grup, o organizatie, sa lucrati impreuna, sa puneti la bataie toate resursele, nume, renume, sa atrageti oameni de calitate, sponsori in echipa. Se observa o instabilitate emotionala, poate pentru ca omul de langa voi nu mai e sincer ca la-nceput.
CAPRICORN
S-ar putea sa va intre niste bani si o s-aveti pentru plata facturilor curente, sa faceti aprovizionarea – s-au strans cam multe pe lista cheltuielilor. Poate ati gasit cumparator pentru masina sau locuinta pe care le-ati pus in vanzare si, fie semnati acum actele, fie la sfarsitul lunii.
VARSATOR
Ati putea incepe cursurile unei scoli, dupa un examen prealabil, vrem test eliminatoriu si s-o porniti intr-o noua directie profesionala. Se poate sa prelungiti un contract si sa va asigurati un venit constant.
PESTI
O sa revizuiti un contract, poate cereti o marire de salariu, bonusuri, un program mai lejer sa aveti timp si pentru familie ca va simte lipsa. O cheltuiala neprevazuta, vreo factura exagerata la telefon, sau la lumina, sau ati uitat sa platiti internetul.

Sursa: http://stirileprotv.ro