Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 Iulie 2014

Balantele au parte de o zi minunata, cu sanse de castiguri financiare. Cat despre Berbeci, acestia vor avea batai de cap cu partenerul de viata.
BERBEC
O sa fiti ceva mai indulgenti cu cei care fac presiuni asupra voastra sa cumparati ori sa vindeti o locuinta si o sa faceti lucrurile in stilul vostru. O sa fie mai greu sa-i smulgeti o promisiune de viata tihnita in doi fiintei iubite, pentru ca nu va poate oferi garantii.

TAUR
Va implicati intr-un proiect de anvergura si o sa trebuiasca s-aveti rabdare pana or sa se vada rezultatele, care in mod sigur or sa fie bune. O sa va dati intalnire cu cineva care v-a dus dorul si are ceva important sa va comunice – diseara.
GEMENI
Se poate sa vi se dea ceva nou de lucru la serviciu si sa primiti si ceva bani in plus, nu mai trebuie decat sa va adaptati noilor conditii. Se pare c-o sa primiti ajutor din partea unor apropiati si o sa va ramana timp si pentru voi sa desfasurati niste activitati recreative.
RAC
Sunteti pe punctul de a face o schimbare in viata voastra si o s-aveti succes, o sa va creasca incredea in voi si poate cota de popularitate. O sa va mai treaca supararea pe cineva de la care aveti mari asteptari si v-o fi dezamagit, dar o sa fie bine.


LEU
Va asociati cu niste oameni care vor lucra in ritmul vostru si o sa dezvoltati o afacere, sa aveti din ce sa castigati banii pentru cheltuielile suplimentare. Poate va faceti o programare la medic si vedeti in ce stare se afla organismul vostru si cum sa va tratati la o adica.
FECIOARA
O sa vi se ceara parerea intr-o chestiune care tine de profesie si s-ar putea sa aveti de lucru mai mult decat de obicei si sa conteze viziunea voastra. O sa primiti un raspuns favorabil de la un juriu, c-ati luat un examen, ati obtinut un post de conducere sau o angajare.
BALANTA
E posibil sa incasati niste bani si sa achitati mare parte din darile care va stateau pe cap si sa atacati un nou obiectiv, o noua afacere. Ati putea face o rezervare pentru vacanta, sa plecati undeva cu familia si sa va incadrati in bugetul alocat distractiilor.
SCORPION
Se poate sa vi se dea castig de cauza intr-o chestiune care tine de viata personala, sa recuperati o casa, niste bani imprumutati sau e doar chestie de prestigiu. Vi se poate aproba un credit bancar sau un transfer la alta scoala sau serviciu si o sa-ncepeti o viata noua.
SAGETATOR
Posibila renegociere ca sa puteti semna un contract, sa luati mai multi bani, sa se respecte promisiunile pe care vi le-au facut angajatorii acum vreo luna sau acum un an. O sa treceti cu vederea micile imperfectiuni ale relatiei sentimentale pentru ca se mai greseste, deloc intentionat.
CAPRICORN
Se poate sa vi se propuna ceva nou de lucru la serviciu si sa vi se adauge niste bani la salariu, ca sa stiti pe ce munciti. O problema de sanatate va poate da batai de cap si cu ocazia asta o sa-i veniti si voi de hac.
VARSATOR
Poate va faceti un abonament la o sala de sport, la piscina, sa mergeti impreuna cu copiii, cu familia, practic, sa petreceti un timp comun de relas. Se poate sa lucrati la ceva in particular si sa castigati si bani, fara sa va afecteze timpul petrecut cu familia.
PESTI
Va invita cineva in alt oras sa puneti la cale o afacere sa lucrati la un proiect care va lua amploare mai spre toamna. Poate va-ndurati sa scoateti din banii, de care-ati zis ca nu v-atingeti, sa luati ceva pentru casa

Sursa: http://stirileprotv.ro