Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 Ianuarie 2015

O zi echilibrata cu care incheiem seria sarbatorilor de iarna si-ncepem munca, scoala si restul preocuparilor in care ne vom implica la maximum pentru ca vrem neaparat sa stralucim.
BERBEC
O sa luati parte la un eveniment, poate tineti si vreun speech pe-acolo, impartiti premii, diplome, va ocupati de buna desfasurare a evenimentului. Se poate sa primiti niste bani, un bonus, vi se multumeste pentru ce-ati realizat anul trecut si o sa va incante toata povestea asta.

TAUR
Se poate sa primiti o invitatie la munte sau intr-o statiune de agrement, la niste prieteni, sa petreceti cateva zile impreuna, sambata, duminica, poate chiar de vineri. Ati putea semna un act care zace de anul trecut pe biroul sefilor si sa rezolvati o problema contractuala.
GEMENI
Demersurile care tin de sfera – legalizari – va reusesc si o sa avansati cu toate chestiunile care tin de scoala, de profesie sau de viata personala. Poate va ganditi la legalizarea relatiei sentimentale, sa va intemeiati o familie, sa incepeti o viata noua.
RAC
O sa fiti invitati la ziua cuiva de nume si o sa va puneti la curent cu noutatile din lumea mondena si din viata de familie a celor cu care va intersectati. O sa revina cu ganduri de impacare cineva care refuza sa traiasca fara voi si transati situatia – Da sau Ba.

LEU
Poate luati in calcul o oferta de lucru si-o analizati pe toate fetele sa vedeti daca vi se potriveste sau poate la actualul loc de munca va e mult mai bine. Partenerul de cuplu isi doreste macar un weekend mai departe de casa si poate faceti cumva sa plecati pentru cateva zile.
FECIOARA
O atmosfera placuta atat la serviciu cat si dupa, poate aveti vreun sarbatorit si colo, si colo sau poate voi le faceti cinste cunoscutilor ca e ziua voastra. O impacare cu cineva care-a disparut o vreme din viata voastra pentru ca nu v-ati mai inteles, dar intre timp ati gasit calea spre inima acestei persoane.
BALANTA
Poate organizati la voi acasa o mica petrecere de Sfantul Ion sau iesiti impreuna cu prietenii la restaurant sa va bucurati de aceasta mare si ultima zi, din cadrul sarbatorilor de iarna. E cineva care vrea sa va-ntalniti neaparat si, daca sunteti si voi interesati intrucatva, fixati ziua, ora si locul de-ntalnire.
SCORPION
O reuniune cu colegii de breasla ca sa va puneti in practica un plan de lucru, la slujba sau la scoala, la cursurile particulare pe care le urmati. Din banii pusi de-o parte poate-o sa va mai luati cate ceva pentru casa numai pentru c-o sa nimeriti niste reduceri, poate.
SAGETATOR
Cu toate c-o sa fiti ocupati cu diverse treburi, o sa va faceti timp si pentru cei care va invita la onomastica lor sau sa stati la o cafea, sa va faceti urari pentru noul an. Se pare c-o sa dedicati mai mult timp prietenilor, sa refaceti grupul de altadata si sa desfasurati activitati deconectante.
CAPRICORN
Noi proiecte la orizont si o sa munciti cu tot devotamentul sa iasa ceva de calitate, sa pastrati legatura cu cei cu care veti colabora. Poate o sa va gasiti de lucru in alta tara sau plecati la o bursa ca sa va specializati intr-un domeniu si sa faceti performanta.
VARSATOR
Intrevedere cu cineva care vrea sa lucrati impreuna si poate fi ceva de amploare si pe bani multi, totul e sa primiti aviz favorabil, sponsorizari. O sa dati ochii cu cineva care asteapta un raspuns de la voi si o sa lamuriti o chestiune de ordin sentimental.
PESTI
Un proiect de timp liber v-ar deconecta si v-ar introduce, poate, in alt mediu social, v-ati extinde relatiile sa mai vedeti cum traiesc si altii. Ati avea de incasat niste bani si-o sa dati o raita pe la cumparaturi, sa luati ce va trebuie pentru casa, pentru ai vostri.

Sursa: http://stirileprotv.ro