Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 Ianuarie 2013

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 7 Ianuarie 2013
CAPRICORN

Se poate să cheltuiţi o sumă destul de mare de bani şi să cumpăraţi ceva pentru casa ori poate reparaţia maşinii costa – vreo piesă nouă.

VĂRSĂTOR

V-apucaţi de un nou proiect, care poate fi şi în paralel cu serviciul şi să vă asiguraţi un venit suplimentar constant, s-aveţi de rate şi facturi.

PEŞTI

Se pare c-o să depuneţi eforturi uriaşe ca să nu mai cheltuiţi mai mult decât v-aţi propus şi vă reuşesc numai în parte intenţiile – c-o să mai cedaţi pe ici, pe colo.

BERBEC

Pe de-o parte s-ar putea să câştigaţi nişte bani, iar pe de altă parte or să vă scape banii printre degete – poate apar situaţii neprevăzute.

TAUR

Poate va trebui să le daţi răspuns şefilor referitor la o muncă suplimentară – dacă vă angajaţi la aşa ceva sau vreţi să faceţi un singur lucru şi bine.

GEMENI

Se poate să bateţi palma pentru o afacere, să începeţi un nou proiect care să v-aducă profit – că are de unde – e anul vostru norocos. Să nu lăsaţi să treacă şansele pe lângă voi.

RAC

O să le daţi o mână de ajutor unor colegi care n-au reuşit să-şi termine treaba şi o să munciţi, probabil, dublu – dar starea de spirit v-o permite.

LEU

Se poate să va-nscrieti în audienţă, să căpătaţi un act, să vă cereţi nişte drepturi, să vi se permită nişte lucruri la care până acum n-aţi avut acces.

FECIOARĂ

Vin bani şi vă puteţi descurca zilele astea cu aprovizionarea, să mai luaţi şi un cadou cuiva care serbează ziua de nume – s-aveţi de buzunar.

BALANŢA

Poate va trebui să vă daţi OK-ul pentru un nou job – să lucraţi pe cât posibil – în paralel cu actualul proiect şi-o să luaţi – evident – mai mulţi bani.

SCORPION

Apasă nişte greutăţi pe umerii voştri şi poate le cereţi o mână de ajutor celor de la job sau o avea legătură cu banca – la care s-au strâns nişte raţe.

SĂGETĂTOR

Invitaţie la o plimbare – poate fi şi în străinătate – în weekend, dacă nu sunteţi în concediu. Revedeţi nişte oameni dragi, să se-ncheie frumos sărbătorile de iarnă.