Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 Decembrie

SĂGETĂTOR
Veţi beneficia de nişte facilităţi cu care nu vă întâlniţi prea des şi o să vă permiteţi şi voi mici răsfăţuri, poate fi o zi specială pentru voi.

CAPRICORN
Sunteţi mult mai activi şi dinamici decât de obicei, şi o să vă reuşească demersurile care ţin atât de serviciu, de afaceri, cât şi de viaţă personală.

VĂRSĂTOR
Pot veni bani de la serviciu, partenerul de viaţa aduce şi el mai mulţi bani în casă, apare un spor financiar şi o să aveţi cu ce să achitaţi dările.

PEŞTI
O să vă puneţi de acord cu nişte angajatori, patroni de firma, să demaraţi un proiect care să vă aducă profit, să vă repună într-o lumină favorabilă.

BERBEC
Vi se deschid noi oportunităţi de relansare în carieră, sau la şcoală să daţi nişte diferenţe şi să treceţi în alt an, să ardeţi o etapă.

TAUR
Aţi fi găsit ceva ieftin, avantajos pe care să daţi banii, pentru casa, iar unii dintre voi veţi găsi pe cineva care să vă repare maşina.

GEMENI
Vi se propune un gen de afacere care să fie în avantajul vostru, poate fi o colaborare şi să luaţi bani pe durata proiectului – o lună, două.

RAC
Se poate să aveţi nişte drumuri de făcut şi să nu mai aveţi timp de alte treburi legate de familie, de şcoală sau de serviciu.

LEU
Poate că vă bate gândul să plecaţi la alt job, dar familia n-o să vă încurajeze să faceţi un astfel de pas din cauza banilor, că poate sunt mai puţini acolo unde vă duceţi.

FECIOARĂ
Banii intră şi ies şi să sperăm că veţi rezolva acele probleme importante care v-au dat bătăi de cap în ultima vreme, cu aceşti bani.

BALANŢA
Vi se confirmă nişte aşteptări, vi se dă OK-ul pentru un proiect, o funcţie nouă, ori poate veţi lucra la ceva în paralel cu serviciul, un extrajob.

SCORPION
Se poate să vi se dea ceva mai mult de lucru, dar să şi câştigaţi bani frumoşi, aşadar poate urma o perioadă încărcată, dar să fie cu folos.