Tags

Related Posts

Share This

Azi 7 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 7 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Se poate sa aiba loc marea intalnire cu cineva alaturi de care o sa va petreceti restul vietii – o sa faceti un pas decisiv – dupa indelungi analize si framantari.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

O reuniune de familie, faceti o tratatie in vederea unei zile de nastere sau si-a gasit cineva un job, a luat un examen sau se-anunta o logodna, un botez in familia largita.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Se dezmorteste sfera sentimentala si o sa prindeti aripi, sa lasati imaginatia sa zburde, sa plutiti in sferele inalte sa va oglinditi in ochii fiintei iubite.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Va preocupa confortul familial, sa mai luati un fotoliu, o canapea, sa reamenajati bucataria, livingul, sa va simtiti cat mai bine acasa atat voi cat si ai vostri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Intoarceti buzunarele pe dos ca sa gasiti bani de distractie, sa iesiti cu copii in locurile preferate, sa profitati de timpul liber si cheful de viata, de duca al celor din familie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Ati putea porni la drum daca n-ati plecat de ieri si sa va prinda bine sa schimbati peisajul, sa vorbiti cu cei pe care nu i-ati vazut de mult si sa le-ntindeti o mana de ajutor unor oameni.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Va duceti la o reuniune cu iz festiv, poate fi o aniversare sau face cineva o tratatie, pentru ca s-a mutat in casa noua ori ca se logodesc niste prieteni.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Foarte posibil rendez-vous si relatia poate avansa alert daca si voi simtiti ca va fuge pamantul de sub picioare si va ia cu ameteala, pentru ca sunteti indragostiti lulea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

O persoana de sex feminin va insoteste la o ceainarie, la un film sau la plimbare, sa schimbati impresii, sa luati aer, sa va detensionati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Se poate sa rulati pe autostrada spre munte sau spre mare, ca sa va destindeti impreuna cu familia, sa va rupeti de stresul cotidian.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

Invitatie la o discutie intre patru ochi, poate fi o negociere, o dezbatere pe tema afacerii in care urmeaza sa va implicati, ca n-ati avut timp saptamana trecuta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

Sunteti in mare forma si interesati de tot ce se-ntampla nou prin oras, vreti sa experimentati cat mai multe lucruri si o sa treceti in revista evenimentele mondene.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 7 aprilie 2012