Tags

Related Posts

Share This

Azi 6 Martie 2015

Recuperari azi. O sa primim bani, aprobari, raspunsuri de la cei cu care am avut vreo neintelegere, de care ne-am separat o vreme si putem recupera acel timp pierdut si sa fim ca pe vremuri.
BERBEC
Poate plecati pe undeva si uitati de tot stresul care va sufoca, faceti miscare, eliberati tensiunile si va-ncarcati bateriile sa faceti fata noilor provocari. O sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa fiti atrasi sufleteste si veti desfasura activitati deconectante.

TAUR
O sa va implicati intr-o activitate care sa fie spre folosul altora, poate-i ajutati pe niste prieteni sa se mute sau sa organizeze o petrecere. Un semn de viata de la cineva cu care ati conversat, dar nu v-ati mai intalnit demult si urmeaza sa va vedeti azi, maine.
GEMEN
Poate plecati intr-o excursie si o sa va puteti gandi si la un proiect de care vreti sa v-apucati in viitorul apropiat, o sa gasiti o strategie ingenioasa. Au loc ceva evenimente prin oras si o sa le treceti in revista, mai pescuiti cate-o idee pe care o puteti pune in practica, la o adica.
RAC
E posibil sa va pregatiti de o festivitate si sa va luati o tinuta adecvata, poate va duceti in alt oras, oricum, se-anunta o petrecere – fie ea si aniversara. Daca nu plecati din localitate s-ar putea sa se-anunte cineva, diseara, in vizita, la o tacla, sa puneti tara la cale.
LEU
Poate incasati niste bani cu care o sa puteti da o fuga la prietenii din alt colt de tara, stati o zi, doua si va-ntoarceti gata refacuti. O sa va caute cineva care vrea sa reluati o prietenie sau o relatie sentimentala ce a trecut printr-un moment de sincopa, dar mai are viata, un viitor.
FECIOARA
O sa reglati o situatie contractuala, va cereti banii pe care-i meritati si sa vi se respecte si alte clauze din contract, de la care s-au eschivat angajatorii. O iesire cu prietenii o sa va ridice si mai sus moralul, va eliberati de angoasele existentiale care v-au tinut incordati.
BALANTA
Va invita cineva la plimbare, la un spectacol, o cina in doi, o relatie prinde contur si promite sa va faca fericiti, dar trebuie sa vreti si voi. Poate profitati de aceste zile libere si plecati intr-o excursie sa petreceti un timp de calitate cu perechea de suflet.

SCORPION
O sa dedicati mare parte din timp familiei, treburilor gospodaresti ca sa revina armonia la voi acasa, asa cum a fost candva si va era bine. Va ingrijiti si de voi, va odihniti, urmati, poate, un tratament, va plimbati ca sa va recapatati tonusul.
SAGETATOR
E posibil sa va tenteze cineva cu un extrajob si sa faceti rost de banii cu care sa plecati pe undeva in weekend, sa va bucurati de aer curat si de peisaj. Intalnire semnificativa – poate luati o decizie referitoare la viata de cuplu, ca sa ramaneti impreuna, sa va casatoriti.
CAPRICORN
O sa va-ntalniti cu prietenii, sa stati la povesti, dar sa mai rulati niste variante de afaceri pe care le-ati putea lua in calcul pentru perioada imediat urmatoare. Posibila negociere pentru un job sau o locuinta si sa dati verdictul luni, ca intre timp sa analizati situatia pe toate fetele.
VARSATOR
Preocupari de tip intelectual care va pot aduce succes la examene, interviuri, in aparitiile publice, va veti bucura de un plus de imagine, de vizibilitate. O revedere cu cineva de la care asteptati un raspuns, referitor la viitorul vostru impreuna – pare sa fie cu succes.
PESTI
O rezolvare, primiti bani, aprobari, vi se recunosc niste drepturi si o sa va faceti planuri de ascensiune in sfera cariera, ca sa va reinventati. S-ar putea sa primiti un surplus salarial ori poate vi se aproba un credit si o sa acoperiti niste goluri serioase la bugetul familiei.