Tags

Related Posts

Share This

Azi 6 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 6 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Reuniune de grup sa dezvoltati un proiect, sa va organizati in asa fel incat sa va asigurati succesul, sa nu apara blocaje ori alte neprevazute.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
O sa treceti in revista contractele sa vedeti pe care le prelungiti si la ce renuntati ca sa munciti cu spor si mai ales sa va placa, sa nu devina o corvoada munca.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Castiguri: pot fi niste sume de bani, cadouri, o stare de bine, o bucurie a revederii cuiva care sa va trezeasca amintiri dintre cele mai placute.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Cineva isi respecta o promisiune, va-napoiaza niste bani, va invita la un suc, la o cina romantica, poate, sau semneaza un contract de parteneriat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Va parvin ceva bani de la serviciu dar nu e exclus sa-i luati si din particular daca aveti un extrajob si sa va permiteti o escapada turistica la sarsit de saptamana

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O posibila promovare, capatati o functie, vi se mareste salariul, va gasiti de lucru in strainatate sau ati facut rost de o bursa de studiu in alta tara.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Ati putea obtine o diploma, o definitivare, sa si practicati meseria pentru care v-ati pregatit sau abia acum, unii dintre voi se pot inscrie la un doctorat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Vi se poate aproba un credit si sa rezolvati o problema stringenta, sa va cumparati tot ce-aveti nevoie si nu era posibil fara acesti bani.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Intrati intr-un parteneriat de afaceri, e posibil sa fie ceva paralel cu serviciul si sa v-aduca profit de-aici incolo, sa va rotunjiti veniturile.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Apar unele schimbari si o sa puteti profita sa vi se dea altceva de lucru si sa capatati, chiar un post de conducere.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa va ocupati timpul liber cu ceva care sa va destinda, poate va cultivati un talent, va duceti la teatru, la film, la un spa.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Veti duce toate actele necesare la judecatorie sau la notar, depinde unde aveti ceva de rezolvat si o sa avansati cu demersurile pana in pragul finalizarii.
Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 6 Iunie 2012