Tags

Related Posts

Share This

Azi 6 Decembrie

SAGETATOR
O sa reusiti, dupa o serie de incercari, sa luati o semnatura, sa va primiti banii si sa avansati cu afacerile sau cu lucrurile de acasa, acolo investiti niste bani.

CAPRICORN
Se poate sa achitati o suma importanta de bani pentru plata unor aparaturi, obiecte casnice sau dati avansul pentru o masina, e ceva pe care-l puteti lua in rate lunare.

VARSATOR
O sa primiti un raspuns din partea unei comisii referitor la o suma de bani, niste beneficii care v-ar usura munca la serviciu, sa speram ca va fi afirmativ, raspunsul.

PESTI
Intrevederi in scop de afaceri, fixati conditiile unei colaborari, va intelegeti la pret si stabiliti cand o sa incepeti lucrul.

BERBEC
Se aduna banii din sursele colaterale care n-au avut bani in ultima vreme sa va plateasca si o sa apara incetul cu incetul zilele astea banii in cont.

TAUR
O sa puteti avansa cu demersurile care tin de un proces, de obtinerea unor acte notariale, iar unii dintre voi o sa renuntati la chemarea in instanta a unor persoane cu care nu v-ati inteles.

GEMENI
Se poate sa faceti o tratatie de zi onomastica, poate e ziua voastra de nume sau a altcuiva din familie, dintre prieteni sau chiar colegi, cadou primiti, oricum.

RAC
O sa va puteti reface viata sentimentala daca n-ati dat de un om de casa, cum va place voua si intr-o astfel de zi sa decideti daca faceti pasul spre o casatorie.

LEU
Veti recupera niste bani, o sa le mai puteti smulge si cate o semnatura sefilor care nu sunt usor de induplecat, dar o sa aveti voi un argument cu care sa-i dati gata.

FECIOARA
O sa puteti parafa niste acte, veti dispune si de banii necesari pentru taxele scolare, sa intrati in examen si sa luati calificative de top la teste, la cursuri, in general.

BALANTA
Se prea poate sa incasati niste bani, sa semnati un contract, sa primiti ceva in dar, oricat de mic, simbolic, dar sa insemne ca acest Mos Nicolae nu va trece neobservat.

SCORPION
Ati putea pune la punct detaliile unei afaceri de succes, sa faceti rost de o sponsorizare ca sa aveti sustinere pe termen lung, un spate asigurat, practic.