Tags

Related Posts

Share This

Azi 6 August 2014

Noi perspective pentru Lei, care isi pot gasi un job. Cat despre Berbecii acestia vor intalni astazi o persoane speciala.

BERBEC
E posibil sa va descoperiti un hobby care sa va ocupe tot timpul si sa-l cultivati si in continuare si cine stie ce beneficii veti avea de pe urma lui. O sa va pice cu tronc cineva care e pe structura voastra sufleteasca si sa iasa o poveste de dragoste care sa va duca si la casatorie, de ce nu?

TAUR
S-au adunat cam multe pe capul vostru si acasa, dar mai ales la serviciu si o sa depuneti eforturi serioase sa va puteti achita de toate obligatiile, sa nu vi se poata reprosa nimic. Se poate sa faceti o achizitie pe bani multi si sa se bucure toti ai casei c-ati luat ceva spre folosul tuturor alor vostri.
GEMENI
Demarati un proiect de amploare si o sa va descurcati, va mai ajuta si niste oameni cu posibilitati financiare, sponsori si toata lumea o sa aiba de castigat. E posibil sa revedeti o persoana langa care ati vrea sa traiti restul vietii si o sa aflati ce ganduri are cu voi aceasta persoana.
RAC
Se contureaza o suma de bani, poate fi salariul, dar e posibil sa va fi fost aprobat un credit bancar si sa dati avansul pentru o casa, ori va pregatiti de o nunta, un botez. Se poate sa va petreceti seara in compania unor buni prieteni si sa va faceti planuri de weekend, de vacanta sau de nunta.


LEU
Vi se deschid noi perspective, va puteti gasi alt job, sa intrati intr-o alta combinatie parteneriala sau sa munciti pe cont propriu, sa va deschideti o afacere. O vizita neasteptata , e cineva care arde de nerabdare sa va revada, poate are ceva foarte important sa va comunice.
FECIOARA
Or sa va sustina niste cunostinte, prieteni, colegi de breasla sa va puneti in valoare niste calitati si sa castigati impreuna niste bani. Vi se propune ceva de lucru in particular si o sa fie un castig suplimentar, s-aveti pentru cheltuielile neprevazute.
BALANTA
Se pare c-o sa fiti cooptati intr-o activitate care sa va readuca in centrul atentiei, veti capata bani si un plus de prestigiu – va fi o promovare. Sanse mari sa deblocati o situatie si sa avansati cu afacerile sau sa capatati o functie.
SCORPION
E posibil sa castigati mai putini bani decat va asteptati si sa amanati achizitionarea unor lucruri pentru casa, ori poate o sa mai dureze pana sa mai plecati cateva zile in concediu. O sa va mai ganditi daca sa acceptati un job sau aveti o presimtire ca se va profila un altul si mai bun.
SAGETATOR
Sunteti pe punctul de a legaliza un act si sa intrati in posesia unor bunuri sau castigati custodia copilului daca are legatura cu separarea de partenerul de viata. Foarte posibili musafiri la orele serii si o sa luati in discutie anumite probleme pe care vreti sa le rezolvati in cel mai scurt timp posibil.
CAPRICORN
Or sa va reuseasca demersurile care tin de viata personala, poate plecati impreuna cu familia, cu prietenii pe undeva sau pregatiti un eveniment pentru weekend. Prezenta cuiva o sa va bucure, poate iesiti la plimbare, la cumparaturi sau la o cafea si o sa va incarcati frumos sufleteste.
VARSATOR
O sa rezolvati tot felul de chestiuni legate de serviciu, de banii pe care trebuia sa-i primiti, poate completati formalitati pentru angajare unii dintre voi. Or sa va parvina acei bani pentru care ati facut diverse interventii la sefi sau la banca, sa puteti lua un credit.
PESTI
Intrati intr-o noua etapa din punct de vedere profesional si o sa faceti dovada acelor calitati pe care sefii nu vi le cunosteau – si-o sa va bucurati de un plus de prestigiu. Se-anunta un rezultat favorabil de la examen sau vreti sa plecati in strainatate la studii si sanse sunt pentru asa ceva.

Sursa: http://stirileprotv.ro