Tags

Related Posts

Share This

Azi 6 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 6 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Foarte posibila intalnire de afaceri, poate va gasiti un alt serviciu si discutati conditiile, ca sa vedeti daca va convine sau mai asteptati alta oferta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Le-ati putea cere sefilor o marire de salariu, c-aveti sanse s-o primiti sau, oricum, veti avea parte de unele beneficii cu care nu va intalniti la tot pasul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Demersuri in vederea obtinerii unui credit bancar sau cereti o reducere a datoriilor, a ratelor, a comisioanelor sau poate vreti alt gen de facilitati la care ati avea dreptul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

O problema care tine de locuinta trebuie rezolvata si poate angajati pe cineva sa repare sau sa faca, in locul vostru, curatenie generala sau poate va mutati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

Sunteti pusi pe fapte mari, o sa si gasiti sustinere la unii dintre colegi, sefi, sa va puneti planurile in aplicare si lucrurile o sa mearga snur, o sa progresati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

Bateti palma pentru o afacere si o sa incepeti un nou proiect care o sa v-aduca profit din iulie, probabil, si o sa prindeti curaj sa dezvoltati pe parcurs afacerea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Atmosfera incarcata, e agitatie mare pentru c-aveti o groaza de lucruri de rezolvat si depindeti de niste oameni care o sa v-ajute dar nu 100%.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Va pot intra acei bani pentru care ati avansat diverse cereri si multa vreme au ramas fara un raspuns – acum va luati o revansa si-o s-aveti bani de sarbatori.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Exuberanta – va-ntalniti cu niste oameni care vor, poate, sa sarbatoriti ceva, sa faceti miscare impreuna, sa plecati intr-o drumetie, o minivacanta in zilele astea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Va pot intra bani si va permiteti o escapada turistica pana la mare sau la munte, sa vizitati niste locuri dragi si sa fiti impreuna cu familia ori cu prietenii sau si-si.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

O stare de bine, o sa vedeti lumea cu alti ochi, prin alt filtru, poate se-ntampla ceva nemaipomenit in familia voastra sau o sa va indragostiti de cineva, sa va trezeasca la viata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI

O energie debordanta, va implicati in numeroase activitati recreative, acum in week-end, si o sa va prinda bine sa va dezmortiti si sa reinnodati niste relatii camaraderesti, amicale.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 6 aprilie 2012