Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Septembrie 2014

Horoscop zilnic, 5 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. O zi favorabila pe plan sentimental pentru Fecioare, care au mari sanse de logodna astazi. Iar Sagetatorii sunt pusi pe distractie si fac cinste prietenilor.

BERBEC
Or sa va intre bani si-o s-aveti cu ce sa va duceti pe la mondenitati, poate ajungeti si pe la malul marii, daca va-ncadrati in bugetul de distractie. O sa va intretineti frumos cu niste prieteni, poate va veti afla la un partry sau intr-o excursie.

TAUR
Poate faceti niste pregatiri pentru musafirii de maine – o sa puteti strange relatiile cu rudele cu care nu va mai vazuserati cine stie de cand. V-ati putea vedea in timpul liber cu prietenii si sa desfasurati activitati deconectante si sa mai lasati treburile casei, c-o sa le rezolvati altadata.
GEMENI
O sa puteti pleca pe undeva, sa respirati alt aer, sa va puneti ordine in ganduri, sa va odihniti, ca sa porniti cu forte proaspete intr-o noua aventura profesionala. Intalnire cu cineva care isi croieste drum spre inima voastra si lucrurile vor evolua frumos, mai ales ca sunteti pregatiti pentru o noua relatie.
RAC
Se pare c-o sa puteti obtine pana la incheierea programului un act, o aprobare, ca sa va luati banii pe care-i meritati si sa va achitati de obligatii financiare. Ati putea pleca la un team building sa va refaceti dupa o perioada intensa la job si-o sa va priasca, iar daca nu plecati cu ai vostri pe undeva.
LEU
Vi se da OK-ul pentru un nou proiect si o sa va mobilizati frumos sa-ncepeti treaba, de luni. Poate fi provocarea vietii voastre si o sa fiti la inaltime. Se pare c-o sa faceti cunoastinta cu cineva care se va apropia din ce in ce mai mult sufleteste de voi si veti forma un cuplu, e de presupus.

FECIOARA
O sa faceti niste cheltuieli, poate va luati diverse piese vestimentare, ceva de-ncaltat, dar e posibil si sa primiti cate ceva in dar. Exista un reviriment in sfera afectiva, poate veti cunoaste pe cineva sau relatia avanseaza cu pasi repezi spre o… logodna.
BALANTA
Puteti semna acte, sa dati drumul unei afaceri, sa va ocupati de niste aspecte legate de scoala, sa obtineti o inalta calificare si sa capatati un alt statut. E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa petreceti cateva ore minunate impreuna, sa va intremati sufleteste.
SCORPION
O sa tot insiste cineva sa lucrati in combinatie, ca n-o sa regretati, si se poate adeveri ce v-au spus, trebuie doar sa le dati ocazia. V-ati putea repara masina sau sa va imprumuati la banca sa va luati una noua, dar numai daca puteti “duce” ratele, ca putine n-or sa fie.
SAGETATOR
Pare sa fie o zi banoasa si o sa le faceti cinste prietenilor, iesiti la o terasa, va duceti intr-un club, o sa luati pulsul vietii mondene. O iesire sub clar de luna, poate e prima vedere la fata cu cineva de care o sa va simtiti atrasi si o sa petreceti un timp ca sa va cunoasteti.
CAPRICORN
O sa va impuneti punctul de vedere intr-o chestiune care tine de viata personala si or sa fie de acord si ai vostri, o sa fie totul in regula acasa. O sa primiti ceva in dar de la cineva care va iubeste si o s-aveti si voi un gest de raspuns, pentru ca sentimetele sunt reciproce.
VARSATOR
Ati putea pleca de azi pe undeva si o sa va-ntoarceti duminica: sunt sanse de calatorie si sa va simtiti bine pe-acolo pe unde veti ajunge. E posibil sa-ntalniti in drumurile voastre pe cineva cu care sa formati un cuplu si totul sa mearga de la sine c-aveti un Mare Benefic in sfera parteneriala.
PESTI
Va pregatiti de o relansare si mai aveti de luat o semnatura ca sa dati drumul unei afaceri – se poate si azi, dar si luni sunt sanse favorabile. Pot avea loc niste schimbari la job si sa va pliati pe cerintele noilor sefi si sa fie ceva silentios.

Sursa: http://stirileprotv.ro