Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Martie 2013

VARSATOR – O sa faceti un bilant financiar, prilej cu care o sa vedeti ca s-au adunat cam multe datorii- din cele lunare – de achitat, daca nu cumva si vreo polita de asigurare scumpa.

PESTI – O sa perfectati o situatie legata de o afacere particulara, va puneti de acord cu cei din echipa de lucru si veti munci cot la cot cu ei sa va sporiti veniturile.

BERBEC – Adunati dovezi, informatii, toate actele de care-aveti nevoie ca sa alcatuiti un dosar solid poate pentru scoala, pentru angajare sau ca sa castigati un proces.

TAUR – Desfasurati o buna colaborare cu partenerii de afaceri si e bine sa semnati contractele de munca tinand cont de conditiile oferite, poate negociati sa obtineti un plus de avantaje.

GEMENI – O sa va luati banii dupa ce veti completa niste cereri, mai dati telefoane, mesaje ca sa nu va uite datornicii, sa faca bine sa va dea banii sa-i puteti rula.
RAC – Se poate sa fie o perioada dedicata studiului, pregatiti o lucrare, sunteti in sesiune, e ceva care va solicita si o sa depuneti un efort – intelectual.

LEU – Vesti amestecate, dar o sa stiti sa le-alegeti pe cele bune, sa le fructificati si sa rezolvati acele treburi cu adevarat importante, sa iasa totul asa cum v-ati propus.

FECIOARA – Intrevederi cu parteneri de afaceri, sponsori, va consultati si cu un avocat, poate, ca sa va orientati ca lumea, sa faceti alegeri adecvate.

BALANTA – O zi incarcata la job si o sa interactionati cu lume multa, aveti de luat si niste aprobari, la scoala pare sa fie la fel de solicitant, insa per total o sa fie bine.

SCORPION – E posibil sa incasati niste bani si sa-i cheltuiti imediat c-aveti plati de facut, or fi niste facturi sau altceva neprevazut, si trebuie sa va conformati.

SAGETATOR – Posibile noi provocari – va pregatiti de o iesire la rampa sa faceti dovada calitatilor, a valorii voastre si sa aveti parte de o promovare.

CAPRICORN – Aveti de predat o situatie, veti primi un calificativ si il vreti pe cel mai mare, normal, drept care veti avea emotii si o sa fie un consum nervos.