Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 5 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Demersuri in vederea unui credit bancar sau cereti o reducere a dobanzii, oricum, o sa faceti, cumva rost de banii de care-aveti mare nevoie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Puteti primi o invitatie la plimbare in strainatate, poate e un eveniment festiv, dar poate fi o vizita la prietenii pe care nu i-ati mai vazut de ani buni.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Se contureaza un obiectiv important pe care sa-l duceti la bun sfarsit, iar daca nu va descurcati singuri puteti cere ajutor, ca are cine sa va sustina.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
O sa munciti in plus, sa speram ca veti primi si bani pentru efortul depus si e posibil sa mai urcati o treapta pe scara ierarhica.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Veti gasi o ora, doua sa lucrati in timpul liber si sa va suplimentati veniturile pentru ca altfel nu v-ar ajunge de rate si facturi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
O sa puteti legaliza o situatie, sa adunati toate actele necesare la dosar si sa fiti platiti conform studiilor pe care le aveti, a diplomelor.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Umblati dupa aprobari, va consultati cu partenerul de afaceri inainte de a semna o prelungire de contract, cu sponsorii, sa stiti pe cine va puteti baza si pe cine NU.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Se poate sa reziliati un contract si sa va orientati spre alta echipa cu care sa lucrati si o sa mearga totul mult mai bine, veti fi chiar entuziasmati.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Rasfoiti oferta turistica si optati pentru un concediu la un pret modic, poate mai taiati din stelele hotelurilor cu care v-ati obisnuit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Foarte posibila veste de la drum, e o confirmare ca vi s-au rezervat bilete de cazare, de transport sa va duceti in vacanta sau la un simpozion.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Banii pe care-i asteptati or sa soseasca si veti putea plati darile, sa faceti si aprovizionarea sau ce urgente mai aveti pe lista prioritatilor.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Va coopteaza niste parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect care v-ar aduce beneficii serioase si ar fi o adevarata relaxare financiara.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 5 Iunie 2012