Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Iunie 2014

Horoscop zilnic 5 iunie 2014. Fecioarele pot intra astazi intr-o noua poveste de dragoste
BERBEC – Poate dati o raita pe la magazine, prin depozite, sa alegeti o garnitura de mobila sau alte lucruri pentru decoratiuni interioare sau exterioare. O sa cheltuiti in mod ingenios banii si pana la sfirsitul lunii or sa va mai intre si altii, in afara de salariu.

TAUR – Se poate sa lucrati la un nou proiect sau va duceti la alt serviciu daca simtiti c-aveti ceva de spus si aici unde sunteti nu aveti ocazia sa va exprimati ideile. Poate va incumetati sa faceti un imprumut sa va luati o casa cu un pic de curte sa aveti spatiu de respiro.
GEMENI – O sa va implicati in tot felul de activitati care sa va puna in relatie cu oameni de valoare, o sa castigati si bani, iar la un moment dat o sa existe si o promovare. O sa recuperati banii imprastiati care incotro si contul se va umple si n-o sa mai stati cu grija zilei de maine, ca n-o s-aveti de mancare, de facturi.
RAC – Se pare c-o sa umblati dupa acte, sa legalizati o situatie, poate va angajati altundeva si o sa urcati in grad, poate veti fi pusi intr-o functie inalta. O reusita in camin, poate faceti niste investitii, luati mobila noua, masina de spalat, frigider, amenajati terasa, gradina.


LEU – O iesire in lume o sa va scoata din conul de umbra si o sa straluciti pe firmament asa cum va sta voua bine si o sa va mearga si mai bine de-aici incolo, ca Jupiter o sa fie cu voi. Se contureaza o suma de bani si o s-aveti de cheltuiala, va luati si lucruri pe care vi le doreati de mult, nu numai din cele obligatorii.
FECIOARA – Prezenta cuiva se va dovedi o adevarata hrana sufleteasca si o sa capatati o doza de optimism, poate se infiripa o poveste de dragoste, daca nu s-a intamplat deja. O veste buna, un cadou, o invitatie la masa, la film, la o plimbare sub clar de luna, daca e frumos afara, normal.
BALANTA – O sa puteti rezolva toate acele lucruri pe care nu le-ati putut urni din loc din luna martie si o sa castigati bani, un proces si stima unor oameni care va denigrau. Se poate sa apara o oferta de colaborare si sa va prinda bine sa mai luati niste bani c-ati cheltuit mult in ultima vreme.
SCORPION – Se observa o acalmie in sfera profesionala sau poate nu mai resimtiti la fel ca inainte atmosfera incordata si o sa fiti mai degajati, o sa munciti cu mai mult chef. Ati putea legaliza un act si sa obtineti un salariu mai bun sau sa va inscrieti la o scoala cu profil special sa obtineti noi competente.
SAGETATOR – Se poate sa deschideti un nou capitol de viata personala si sa va ganditi la casatorie, s-aveti un copilas si poate de-aceea vreti sa schimbati locuinta. Poate reveniti asupra unei decizii de a va desparti de cineva pe care, inca, il mai iubiti si sa incercati o noua strategie de convietuire.
CAPRICORN – O sa intrati in negocieri pentru un job sau ca sa luati un salariu mai bun, va-nscrieti la o competitie pentru o functie sau ca sa fiti acceptati intr-o echipa de lucru, anume. O persoana tanara va da tarcoale, va conversati pe net si va invita si la o cafea, un suc in oras.
VARSATOR – Apar unele schimbari la serviciu si o sa ii puteti cere o favoare sefului ca nu e chiar totul batut in cuie si o sa va convina, in cele din urma situatia. Poate mai cereti cuiva sprijinul sa v-ajute la treaba pe-acasa, angajati o menajera, o bona sau vin mama, soacra, sora, cineva.
PESTI – Intrevedere cu cineva care va consiliaza, poate va salvati dintr-o incurcatura, cu un sfat avocatesc sau sunt un psiholog, un doctor sau un prieten. O invitatie la un spectacol, vi se rezerva poate o masa la restaurant pentru un tete a tete la cina cu fiinta iubita.