Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Ianuarie 2015

Varsatorii primesc niste bani asteptati inca de la Craciun, iar Leii au parte de succese la locul de munca.
BERBEC
E posibil sa luati parte la organizarea unui eveniment si sa iasa totul asa cum v-ati propus, sa primiti felicitari si poate bani pentru munca depusa.

TAUR
Se poate sa-ncepeti lucrul la un proiect care o sa va aduca bani si un plus de notorietate in decursul acestui an, poate gasiti o sponsorizare ca lumea.
GEMENI
O sa incasati niste bani din salariu sau din colaborarile de la sfarsitul anului si-o sa achitati o rata sau o parte dintre facturile curente sa scapati de niste griji.
RAC
Noutati, o stire – bomba, poate ati castigat un premiu, ati fost admisi la o scoala sau ca sa lucrati in strainatate, ori sa va plimbati, sa va duceti intr-o excursie.

LEU
Se poate sa-ncepeti o noua etapa in viata profesionala si o sa fiti incantati de rezultate si mai ales de banii pe care-i veti lua.
FECIOARA
O sa va implicati intr-un proiect care o sa v-aduca bani din ce in ce mai multi si-o sa vedeti spre sfarsitul anului ca se vor simti la bugetul familiei.
BALANTA
Poate v-apucati de niste reparatii pe-acasa ori va bate gandul sa va mutati la alt domiciliu, fie si cu chirie, pana o sa va luati casa mult visata.
SCORPION
Or sa va reuseasca activitatile desfasurate in colectivitate si or sa conteze la bani si la proiectele pe care le veti primi in continuare.
SAGETATOR
Ati avea de unde sa incasati niste bani si sa faceti plati, cumparaturi, sa va scape printre degete toata agoniseala, dar o sa mai luati si altii cat de curand.
CAPRICORN
Intalnire importanta, poate e vorba despre un contract pe care urmeaza sa-l semnati cu niste negocieri prealabile, ca sa va puneti de acord cu partenerii de afaceri, cu angajatorii.
VARSATOR
Se poate sa luati acei bani pe care trebuia sa-i luati in jurul Craciunului si sa dati o raita pe la magazine sa faceti aprovizionarea s-aveti de mancare zilele-astea.
PESTI
Poate-si face aparitia si acea persoana pe care-ati asteptat-o de Revelion sau imediat dupa, dar care numai acum poate sta un pic cu voi.

Sursa: http://stirileprotv.ro