Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Februarie 2015

Am putea depista un defect, o lipsa, un surplus, ceva care ne-a impiedicat sa ne-atingem un scop si de-aici incolo drumul o sa fie fara obstacole si ascendent.
BERBEC
Se pare c-o sa fiti asimilati de un grup care vrea sa lucrati impreuna sau sa petreceti cateva ore in reprize la o sala de sport sau intr-un club sa va cultivati niste aptitudini. O s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si o sa va fixati niste obiective cu bataie lunga, sa consolidati relatia.

TAUR
O sansa de a va repune in valoare, sa va faceti un nume sau un renume, sa primiti aprecieri la scena deschisa si sa luati si bani, la momentul potrivit. Se pare c-aveti o datorie, deloc de neglijat si o sa faceti tot posibilul sa nu ramaneti in urma cu ratele, ba chiar s-o achitati integral.
GEMENI
E posibil sa iesiti si voi la rampa cu ceva care va reprezinta si sa va depasiti limitele – poate dati drumul unei noi afaceri de viitor. Relatia de cuplu traverseaza o perioada de transformari si e bine sa fiti receptivi la cerintele fiintei iubite, sa fiti conectati.
RAC
Se poate sa luati legatura cu niste persoane din strainatate si sa fixati data unei revederi, poate va duceti in weekend sau cat mai aproape de Paste, dac-o fi si-o fi. O sa legalizati un act care va acorda o deschidere, sa fiti numiti intr-o functie sau sa luati mai multi bani.
LEU
O sa fiti pusi la curent cu ultimele informatii legate de evolutia voastra in plan profesional si o sa va puteti exprima intr-un mod diferit si convingator. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care o sa fie foarte aproape de sufletul vostru si va fi o legatura stransa.
FECIOARA
Veti interactiona cu diversi parteneri de afaceri si-o sa castigati bani din mai multe parti, iar timpul pe care il alocati familiei va fi redus, cel putin o vreme. Se poate sa aflati ce anume l-a suparat, in realitate, pe omul iubit si atitudinea lui sa apara acum intr-o alta lumina.
BALANTA
O sa fie mai mult de lucru la serviciu si partea buna e ca veti lua o suma in plus de bani si-o s-aveti suficient ca sa faceti si un control medical. Se poate sa luati o decizie referitoare la copii, fixati niste zile in care sa-i vedeti sau in grija cui sa ramana, daca sunteti in divort.

SCORPION
Poate-si face efectul un tratament si o sa-si recapete sanatatea cineva dintre ai vostri sau aflati ca se va naste un copil in familia voastra. E posibil sa fiti in carti pentru o functie, la slujba ori poate veti face parte dintr-o elita a breslei voastre.
SAGETATOR
O sa mai luati cate ceva util in locuinta ca sa fie totul pus la punct, sa va mai ocupati si de voi, sa desfasurati activitati deconectante, sa faceti sport. O sa va ia ceva timp pana sa adunati toate semnaturile de care-aveti nevoie ca sa va-nscrieti la o scoala sau sa luati un credit.
CAPRICORN
Poate reluati o negociere ca veniti cu argumente noi, sa-i convingeti pe angajatori sa va acorde facilitatile pe care le-ati cerut de la bun inceput. Puteti recupera o suma de bani la care-aveati dreptul mai demult, dar s-au interpus niste oameni care n-au fost de acord la vremea aceea.
VARSATOR
O sa le dati de capat unor probleme mai vechi si se va netezi drumul spre succes dupa o lunga perioada de eforturi surde in plan profesional. Un raspuns afectiv care o sa va dea de gandit si relatia va capata stabilitate, stiti bine ca e an bun de casatorie.
PESTI
Ati putea intra intr-o competitie si sa doborati concurenta, sa va asezati pe locul pe care credeti ca-l meritati din plin. E posibil sa incasati niste bani, sa luati si ce va place nu numai ce va trebuie, daca se poate.

Sursa: http://stirileprotv.ro