Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 Decembrie

Ne gândim cu drag la cei pe care-i iubim, le luăm câte o mică atenţie de Moş Nicolae şi mai proiectam câte un gând şi mai departe, să ne asigurăm cele mai frumoase sărbători din câte am trăit, pe cât posibil.

(SĂGETĂTOR)
O să vă treziţi cu o surpriză plăcută făcută de partenerul de viaţă, dar poate fi cineva cu care sunteţi de puţin timp în relaţie. Se poate să aflaţi un adevăr care ar explica – pe larg – cauza unei neînţelegeri avute cu cineva apropiat.

(CAPRICORN)
O întâlnire semnificativă – poate va convinge cineva să lucraţi împreună fie la job, fie ca să dezvoltaţi o afacere particulară. O să primiţi invitaţii pe la diverse mondenităţi şi o s-aveţi prilejul să cunoaşteţi lume nouă şi să reactualizaţi vechile relaţii.

(VĂRSĂTOR)
O să intraţi la cheltuiala – deşi nu aveaţi în plan aşa ceva, o fi vreo ocazie specială, în afară ajunului de Moş Nicolae, poate vă pregătiţi de o nuntă sau un botez de sărbători. V-aţi putea recupera bani sau bunuri şi să încheiaţi un proces, sau să fie totul pe cale amiabilă, să faceţi pace.

(PEŞTI)
O să fiţi curtaţi atât de angajatori, cât şi de persoane care vor să colaboraţi – pe termen scurt – şi puteţi analiza ofertele, să le comparaţi, după care o să vă decideţi – încotro. Un semn de viaţă din partea cuiva care v-a dus dorul, dar nu şi-a putut călca pe orgoliu să vă sune – noroc că i-a trecut.

(BERBEC)
Se poate să aveţi parte de mai mulţi bani în perioada asta şi să reuşiţi să puneţi ceva deoparte – în contul secret – ca să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, de sărbători. O invitaţie în oraş, prilej cu care o să primiţi poate şi cadoul de Moş Nicolae, oricum se-anunţa o seară specială.

(TAUR)
Posibilă negociere cu cineva care are experienţă în domeniul în care lucraţi şi vă puneţi de acord să contribuiţi fiecare cu ce poate la proiectul respectiv. Reapare cineva în viaţa voastră personală, poate fi o relaţie din trecut, dar se poate să fie cineva nou-nouţ care va face curte.

(GEMENI)
Se poate să vă daţi ok-ul pentru un extrajob, să vă asiguraţi o sursă suplimentară de venit, chit că veţi începe lucrul în ianuarie. Aveţi în plan o deplasare, poate ca să rezolvaţi nişte probleme de serviciu, vă duceţi la un congres sau într-o scurtă vacanţă.

(RAC)
Vin bani de la serviciu, or să v-ajungă pentru plata ratelor, oricum trebuie să reduceţi cheltuielile – mă rog, până în preajma Crăciunului – ca de sărbători n-aveţi cum să nu cheltuiţi. Se poate să ieşiţi diseară pe undeva, să vedeţi un film, să mâncaţi ceva, să beţi un ceai, o cafea – în doi.

(LEU)
Se poate să încasaţi nişte bani la care nu v-aţi fi aşteptat şi să vă împliniţi o dorinţă, s-aveţi cu ce să plecaţi în week-end pe undeva sau de sărbători. O veste bună, care să vă pună într-o lumină favorabilă, se vorbeşte despre voi în public şi poate primiţi un premiu.

(FECIOARĂ)
O să umblaţi după semnături, adeverinţe şi alte lucruri care ţin de sfera birocratică şi o să rezolvaţi cât mai multe, dacă nu cumva pe toate. De sănătate poate vă îngrijiţi mai mult, să aveţi chef de treabă şi la job şi acasă – e o perioadă încărcată.

(BALANŢA)
Vă pot intra nişte bani şi daţi o fugă la magazin să le luaţi mici atenţii celor dragi de Moş Nicolae, şi să pregătiţi ceva deosebit pentru seara şi pentru mâine. O să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă oferă un job sau vrea să-i fiţi parteneri de afaceri.

(SCORPION)
Se poate să luaţi o decizie care v-ar putea simplifica viaţa, dar aveţi o strângere de inimă din cauza faptului că o să acordaţi mai puţin timp familiei. Vi se poate aproba un credit bancar sau o reeşalonare a ratelor, sau alta cerere pe care-aţi depus-o la bancă.