Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 August 2014

Racii intra in parteneriate de afaceri, iar pana in iulie, anul viitor, Varsatorii traverseaza o perioada foarte buna pentru mariaj.
BERBEC
O confirmare – ca veti lua banii care vi s-au promis, ca vi se vor mai da cateva zile libere sau ca ati fost admisi la o scoala ori la un job. O sa incasati niste bani fie de pe urma vanzarii unor lucruri, a unei proprietati, fie de la serviciu.

TAUR
Un nou proiect la orizont si o sa faceti apel la toate resursele interioare ca sa iasa un lucru de cea mai buna calitate, sa faceti performanta. Vizita cuiva sau doar mesajul or sa va remonteze, va dau sperante c-o sa fie si mai bine in relatia sentimentala.
GEMENI
Se poate sa obtineti un act, sa avansati cu o afacere sau sa va primiti banii de care-aveti nevoie, sa faceti niste achizitii. Se poate sa revina cineva, dupa o lunga absenta si sa reluati o poveste de dragoste, si sa fiti impliniti sufleteste.
RAC
Incep sa se-adune banii de pe unde-au fost imprastiati, pe la cei carora le-ati dat niste sume cu imprumut si o sa aveti de cheltuiala, daca nu-i veti depune intr-un cont. Se poate sa intrati intr-un parteneriat de afaceri si sa aveti din ce sa castigati bani, sa aveti pentru cheltuielile extrabugetare.


LEU
Se poate sa primiti o recompensa pentru ce ati muncit in ultima vreme si o sa vi se dea si ceva nou de lucru, poate fi si vreo functie de conducere. Se schimba ceva – in bine – in relatia sentimentala si viata voastra de cuplu va lua o turnura fericita.
FECIOARA
Se vine cu o oferta de colaborare sau sa activati in particular, intr-o echipa de oameni care sunt la fel de harnici, meticulosi ca si voi si sa dati drumul unei afaceri. Va implicati intr-o competitie sau poate copiii vostri iau parte la o intrecere sportiva, artistica si se vor lua si premii.
BALANTA
Va puteti gasi un alt job, sa dati concurs pentru un post, sa capatati un titlu, sa se vorbeasca despre voi, sa deveniti cunoscuti sau si mai stimati. Chiar daca ati fost intr-o tura de concediu, poate mai dati o fuga pe undeva, cateva zile, la distractie.
SCORPION
Se poate sa luati niste bani din urma, vi se platesc niste restante, veti primi aprecieri pentru munca pe care o desfasurati si or sa creasca, o sa vedeti, si mai mult pretentiile. Intalnire cu o persoana in care v-ati pus mari sperante, sa intemeiati o familie sau sa demarati o afacere.
SAGETATOR
Primiti ok-ul pentru un nou proiect sau pentru o plecare in vacanta, unii dintre voi poate veti munci sau veti invata departe de casa, in strainatate probabil. Puteti castiga un surplus financiar si sa aveti cu ce sa plecati in week-end la mare, la munte, sa va deconcetati.
CAPRICORN
Poate vi se face o invitatie in afara tarii, in excursie, v-asteapta cineva care v-a dus dorul si ar face orice sa va-ntalniti pentru cateva zile. Se poate rezolva o problema de sanatate si sa va puteti apuca de treburile complicate pe care le-oti fi tot amanat.
VARSATOR
Se pare c-o sa raspundeti cu promptitudine cerintelor sefului pentru ca va doriti atat bani cat si aprecierea muncii voastre, lucruri care v-au cam lipsit in ultima vreme. O invitatie la masa, o cina romantica, un prilej sa va cunoasteti si mai bine viitorul partener de viata – pana in iulie viitor e an bun de mariaj.
PESTI
O sa faceti niste schimbari – poate va imbunatatiti lookul, va luati ceva nou de imbracat sau reamenajati interiorul sau va ocupati de gradina, de balcon. Se poate sa urmati un tratament medical, ori ca sa aratati mai bine, sa va refaceti moralul care, era, probabil, in deriva.

Sursa: http://stirileprotv.ro