Tags

Related Posts

Share This

Azi 5 aprilie

Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 5 aprilie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC

Posibile schimbari la slujba si poate profitati de situatie sa cereti o marire de salariu, sa vi se plateasca orele suplimentare si ce mai lucrati in plus.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR

Se contureaza o suma de bani si in rest o s-aveti de facut plati, sa nu va prinda sarbatorile cu datorii si pe cat posibil sa luati si cadouri pentru toata lumea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI

Ati putea obtine o aprobare, sa treceti pe alt post mai bine platit, sa reprezinte o avansare in grad si de-aici incolo sa tot cresteti, mai ales din iunie incolo.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC

Se poate sa va asociati cu niste oameni care vor sa demareze un proiect si nu concep sa-nceapa munca fara voi, ceea ce e magulitor iar voi va veti implica trup si suflet.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU

O sa reglati situatia financiara, inchideti sau deschideti un cont, mai cereti un credit dac-aveti deja unul si vedeti daca v-ajung banii pentru o investitie serioasa.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA

O problema contractuala trebuie reanalizata ca sa stabiliti noi conditii de lucru, poate aveti alte pretentii financiare si o sa le discutati pe toate cu coechipierii de afaceri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA

Oferta de a lucra in regim de colaborare si ati putea face rost de bani in plus, oricum, pana in iunie o sa tot adunati bani de prin diverse locuri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION

Veti gasi o indeletnicire de timp liber pentru voi sau pentru copii, poate veti practica un sport sau veti cultiva un talent si-o sa va destindeti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR

Poate va faceti timp dupa orele de preogram sa va duceti la shopping ca sa cumparati niste lucruri pentru interiorul locuintei sau le comandati de pe net.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN

Veti obtine note, calificative, OK-uri pentru scoala, ori ca sa primiti un job, un accept sa urmati niste studii, cursuri, sa va perfectionati intr-un domeniu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR

Bateti palma pentru o afacere care promite sa ia amploare de la inceputul verii si sa se mentina la cota superioara timp de cel putin un an.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
O reusita in plan birocratic, veti lua toate semnaturile de care-aveti nevoie la dosar ca sa va angajati, sa intrati in examen sau sa va inscrieti la un masterat, un doctorat.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic-Azi 4 aprilie 2012