Tags

Related Posts

Share This

Azi 4Noiembrie 2014

Horoscop zilnic, 4 noiembrie 2014. Balantele primesc bani, Berbecii au parte de o zi decisiva in relatie.Vibratia zilei este 4 si o sa ne achitam, onorabil, de toate obligatiile fata de familie si fata de sefi.

BERBEC
Noi provocari, pot aparea ofertele de lucru sau sa faceti o achizitie mult sub nivelul pietei – ca pret si sa nu lasati sa va scape asa un chilipir. Poate fi o zi decisiva in care sa va-mpacati cu cineva cu care ajunseserati in instanta si sa renuntati la proces sau pe care sa-l castigati daca e in pronuntare.

TAUR
Posibila negociere si o sa tineti la pret, la anumite conditii pe care le considerati obligatorii iar cealalta parte o sa fie si ea de acord, pare-se. O intalnire diseara si o sa puneti niste lucruri la punct, poate va fi o aniversare in week-end, oricum un party de care o sa va ocupati.
GEMENI
E o tevatura la slujba si e bine sa fiti receptivi la ce va cer sefii, ca sa luati acel supliment salarial pe care vi l-au promis si de care aveti atita nevoie. Bine-ar fi s-aveti grija de sanatate si sa va duceti la un control medical, sa faceti niste analize de laborator daca simtiti ca e ceva in neregula.
RAC
Se poate sa primiti un surplus salarial pentru o munca suplimentara, e posibil sa ramaneti peste program – o vreme- sa rentabilizati o activitate. Se poate sa va bucurati de sosirea pe lume a unui copilas sau primiti o invitatie la un botez ori la un miniparty-in week-end.

LEU
Va ocupati mai mult de casa, si se poate sa primiti ajutor din partea unor apropiati, sa faceti unele reparatii, sa montati o mobila ori o aparatura electrocasnica.Va descurcati frumos la scoala, va puteti prezenta si la interviuri pentru un job c-o sa aveti parte de succes.
FECIOARA
Inca mai aveti sanse sa recuperati niste bani pe care nu i-ati luat la data stabilita si o sa aveti cu ce sa va platiti ratele, fracturile, sa fiti relaxati din punct de vedere financiar.Poate va gasiti ceva de lucru in particular, si sa fie spre folosul familiei-banii cistigati.
BALANTA
Pot veni bani de la serviciu sau o banca va acorda acel credit cerut cu mai mult timp in urma, ori partenerul de cuplu va castiga bani in plus, luna asta. O sa va-ngrijiti de felul cum aratati, va duceti la tuns, la o cosmetica, la stilist, si o sa fiti fresh, veti parea cu cativa ani mai tineri.
SCORPION
O sa va bucurati de o reusita, vi se platesc acei bani pe care-i meritati mai demult, primiti o aprobare, va pregatiti de o relansare pe mai multe planuri. Se poate sa se-apropie, din ce in ce mai mult de voi, cineva care simte ca puteti forma un cuplu – fiti pe receptie!
SAGETATOR
Ati putea relua o indeletnicire de timp liber si sa petreceti frumos, orele din afara programului de lucru, si in cel mai fericit caz, cu familia. Inca mai aveti timp sa remediati unele probleme de sanatate, sa fie toti ai vostri in buna regula – un set de analize medicale ar fi bun.
CAPRICORN
Stabiliti de comun acord cu partenerul de cuplu schimbarile pe care sa le faceti acasa, poate chiar vreti sa va mutati altundeva – hotarati-va. O sa faceti cumva ca sa va asigurati banii de facturi si in special pentru ratele bancare- ca sa nu va mai stresati in permanenta.
VARSATOR
Ati putea forta, un pic, nota, sa le “smulgeti” sefilor o semnatura, sa faceti progrese in sfera profesionala, sa capatati mai multa vizibilitate. Relatia sentimentala se poate rescrie si o sa devina atit de armonioasa incat sa ajungeti la casatorie, daca n-ati facut pasul.
PESTI
Se poate sa renuntati la un contract in favoarea altuia si sa aveti mai mult spor, sa va-ndreptati spre o functie la care aspirati cine stie de cand. Sfera intelectuala e activata si o sa faceti fata cu brio la scoala, la examene si o sa treceti la alt nivel, sarind, chiar niste etape.

Sursa: http://stirileprotv.ro