Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Septembrie 2014

Taurii ar putea face rost de bani in plus pentru a-si plati datoriile, iar Gemenii si-ar putea gasi perechea.
BERBEC
Foarte posibila reusita – vi se incredinteaza un proiect, o functie, poate fi momentul vostru de ascensiune in cariera si sa va reinventati. O iesire in lume, diseara, si o sa revedeti prietenii de care va e dor si carora aveti atatea sa le impartasiti.

TAUR
Un castig banesc si o sa puteti achita datoriile curente, sa nu mai trebuiasca sa le amanati sau sa asteptati urmatorul salariu. Va cauta cineva din strainatate, sa faceti cumva sa va si intalniti, poate aveti afaceri impreuna sau va leaga niste sentimente.
GEMENI
Apar sanse de bani cine stie de pe unde si o sa iesiti diseara cu prietenii la o cafenea, la o piscina, sa scapati de grijile cotidiene, sa va mai ganditi si la voi. Se poate sa va iasa-n cale cineva care sa vi se potriveasca din toate punctele de vedere si sa formati un cuplu stabil.
RAC
Sunteti in carti pentru o posibila promovare, se-mpart sferele de influenta si poate va repozitionati in ierarhia de la slujba. Poate aflati un lucru care o sa va fie de folos in actuala relatie sentimentala – si se poate sa schimbati ceva in comportamentul vostru.
LEU
V-ati putea gasi ceva nou de lucru si sa va apucati serios de treaba, sa fie sansa voastra de a va face si mai cunoscuti, e un an special pentru voi, pana in iulie anul viitor. Se poate sa dati de un sponsor cu dare de mana si o sa prinda viata proiectul vostru de suflet – conjunctura astrala – va ajuta.

FECIOARA
O sa cheltuiti niste bani pentru casa, achitati si vreo taxa pentru scoala, a voastra sau a copiilor si banii se tot duc. Partenerul de viata va face program pentru diseara, sa iesiti la plimbare, la o cina romantica, poate are ceva important sa va spuna.
BALANTA
Se poate sa mai dureze o zi, doua, pana o sa va primiti banii de la serviciu sau de la banca si o sa va descurcati cu ce-aveti pe la saltea. Se pare c-o sa umblati la banii pusi deoparte ca sa luati ceva care nu mai suporta amanare – sunt plati de facut.
SCORPION
Va bate gandul sa va mutati la alt serviciu si o sa luati in seama o oferta, mai ales daca va fi generoasa – totul e in continua miscare la voi. Ati putea castiga un proces, sa primiti banii cuveniti si sa va repozitionati in cadrul breslei, in societate.
SAGETATOR
Posibile schimbari – de serviciu, de locuinta, de mod de viata, poate va casatoriti sau plecati in strainatate la studii, sau la munca. Poate veti reusi sa eliminati tensiunile din viata de cuplu ca sa reasezati relatia pe un soclu solid.
CAPRICORN
Poate va trebui sa le dati un raspuns ferm unor angajatori, sa se stie daca veti lucra impreuna sau va vedeti, fiecare, de treburile voastre. Ati putea primi ceva in dar, fie si o invitatie la masa in oras, la un film, oricum, cineva se gandeste la voi si e mare lucru.
VARSATOR
S-ar putea sa lucrati in alta echipa, alt departament, sunt ceva modificari si-o sa tineti pasul, pentru ca, oricum, va doreati sa mai faceti si altceva. Se poate sa faceti rost de niste bani in plus daca veti lucra in afara orelor de program, in regim de colaborare.
PESTI
O sa puteti rezolva diverse probleme care depind de sefi, autoritati, si sa va angajati undeva, sa semnati actele de proprietate, sa se-ncheie un proces. Va dati intalnire cu niste oameni care vor fie sa lucrati impreuna, fie sa petreceti, in modul cel mai placut, timpul liber.

Sursa: http://stirileprotv.ro