Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Martie 2013

VARSATOR – Se poate sa primiti o recompensa baneasca, pot fi o marire de salariu, o prima, va fi un supliment care sa va dea putere sa mergeti mai departe.

PESTI – O sa primiti raspunsuri la cererile pe care le-ati avansat luna trecuta si de-aici inainte veti sti cum sa va conduceti afacerile, sa va descurcati si la scoala cu examenele.

BERBEC – Un proiect va intra in linie dreapta si dati zor sa nu va scape niciun detaliu, sa iasa ceva de calitate si sa dureaze cat mai mult – e sansa voastra de afirmare.

TAUR – O sa primiti un accept, sa incepeti o lucrare, poate fi si in particular si sa fie de succes, sa se deschida alte oportunitati care sa va propulseze in fruntea unui clasament.

GEMENI – Vi se rasplatesc niste eforturi si poate veti fi pusi intr-o postura superioara, puteti primi si bani, e ceva care va plaseaza intr-o alta clasa valorica.

RAC – O sa puteti legaliza un act, sa dati un examen si sa incheiati o situatie, sa plecati in concediu, poate va luati cateva zile libere pe care sa le legati de un week-end.

LEU – Incep sa se vada efectele interventiilor pe la sefi, autoritati, ca sa va luati banii si sa primiti ok-ul pentru constructia unei case, sau perfectarea unor acte – la notariat.

FECIOARA – Se poate sa primiti o sentinta judecatoreasca si sa vi se recunoasca niste drepturi, sa luati bani, sa vi se incredinteze tutela, custodia unui copil.

BALANTA – Vi se aproba o cerere, poate primiti salariul sau niste bani in plus, e o forma de recompensa pentru ce-ati muncit peste program – in principiu.

SCORPION – Poate va inscrieti la niste cursuri particulare ori o sa vreti sa practicati un sport, sa va destresati cumva, s-aveti un randament bun la treaba.

SAGETATOR – Intalnire semnificativa – vi se implineste un vis, va luati casa, va schimbati masina ori altcineva din familie se bucura de o reusita si voi pe langa acea persoana.

CAPRICORN – O sa puneti capat unui provizorat, va incumetati sa incepeti ceva nou care tine de profesie sau de viata personala – poate luati un examen foarte greu, sau un interviu.