Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Mai 2015

Horoscop zilnic, 4 mai 2015, prezentat de Neti Sandu. Zodiile care vor avea parte de bani si cele care si-ar putea intalni jumatatea.
Horoscop 2015 BERBEC – O bucurie – primiti ceva in dar, va-ntalniti cu o persoana de care v-a fost dor si nu v-ati vazut de mult, sau poate fi o veste buna legata de serviciu, de bani. Va faceti planuri de vacanta, studiati oferta agentiilor si poate chiar alegeti ceva la un pret convenabil.

Horoscop 2015 TAUR – Ati putea castiga mai multi bani de la serviciu si o sa puteti rezolva anumite probleme legate de casa, poate vreti sa cumparati una, sau o masina. Va dati intalnire cu grupul de prieteni ca sa luati parte la un eveniment care o sa va readuca in centrul atentiei.
Horoscop 2015 GEMENI – Se contureaza o munca suplimentara si poate veti reusi s-o permanentizati, sa aveti de unde incasa in mod constant niste bani, in completarea salariului. Or sa va zboare banii din buzunar, poate pentru ca s-a ivit ocazia sa luati niste lucruri la care visati de mult.
Horoscop 2015 RAC – Poate investiti niste bani, faceti cumva sa sporiti banii din cont, vindeti ceva sau intrati intr-un parteneriat cu oameni priceputi in afaceri. Vi se cam aprind calcaiele dupa cineva care s-ar putea sa fie tot ce v-ati dorit vreodata si sa vi se raspunda cu aceeasi masura.
Horoscop 2015 LEU – Se poate sa rulati si voi niste bani ca sa cumparati ceva scump, sa platiti o taxa scolara, o datorie mai veche, mai ales ca va bazati pe niste bani care or sa va intre. O sa treaca, probabil, cineva pe la voi sa va ceara un sfat, poate si voi vreti sa va consultati intr-o chestiune de viata personala.
Horoscop 2015 FECIOARA – Foarte posibile noutati in plan profesional, vi se fac oferte de lucru sau ca sa ocupati un alt post, mai sus si mai bine platit. De sanatate ar fi bine sa va ocupati mai mult si poate faceti un set de analize medicale plus consult.
Horoscop 2015 BALANTA – Va pregatiti de un examen sau va duceti la un interviu, sa faceti progrese in cariera, e momentul sa va relansati si e bine sa profitati de contextul care se creaza. Ati putea intra intr-o audienta la sefi sa-i cereti o favoare, niste bani in avans ori cateva zile de concediu, fie si pentru studii.

Horoscop 2015 SCORPION – Interactionati cu diversi oameni care vor face echipa cu voi, sa puneti umarul la o activitate care v-ar pune intr-o lumina favorabila. Banii incep sa se adune in cont si o sa aveti la dispozitie cateva luni bune sa umpleti contul – cu diverse variante de castig.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se poate sa puneti capat unui conflict, sa va-ntelegeti pe cale amiabila, fara sa mai cheltuiti bani si nervi pe la tribunal. Intalnire cu cineva care vrea sa fiti impreuna, sa formati un cuplu, dar se pare c-aveti o strangere de inima – va ganditi
Horoscop 2015 CAPRICORN – O s-aveti de rezolvat niste probleme de serviciu, poate plecati in delegatie, va intalniti cu oameni de afaceri sau aveti de sustinut vreun examen. E posibil sa luati niste bani si sa aveti pentru plata ratelor, a facturilor, sa nu aveti restante.
Horoscop 2015 VARSATOR – Noi provocari in sfera – cariera – or sa va curteze niste oameni de afaceri sa lucrati impreuna si oferta e tentanta, si va fi si o sansa de afirmare. Ati putea face niste achizitii pentru casa ori ca sa luati masina ori altceva de care are nevoie familia.
Horoscop 2015 PESTI – Demersuri care tin de segmentul birocratic si o sa fie un consum nervos, drumuri de facut dupa diverse adeverinte, copii xerox si alte acte doveditoare dar cu succes. Se poate sa realizati cu ce-ati gresit intr-o relatie si sa provocati o discutie pe-aceasta tema, cu gandul de impacare.

Sursa: http://stirileprotv.ro