Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 4 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
O s-aveti spor la treaba, munca in echipa o sa v-aduca satisfactii, veti forma un grup de succes si poate veti face deplasari impreuna.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Va prezentati cu un proiect sau poate aveti mai multe cu care sa va duceti la sefi sa va dea ok-ul pentru unul dintre ele, daca pentru toate e prea mult.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Se poate sa luati o decizie radicala, sa va spuneti un punct de vedere intr-o sedinta, sa faceti o achizitie pe bani multi, sa faceti unele schimbari in viata voastra.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Foarte posibili bani de la serviciu, dar vi se poate aproba un credit, sa rezolvati probleme de-ale casei ori ca s-aveti cu ce sa plecati in concediu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
O sa fiti cooptati intr-o activitate extraprofesionala de care o sa fiti incantati si-o sa decurga totul frumos si veti incasa si bani pe ce ati muncit.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Le veti da de capat unor chestiuni legate de casa, de o proprietate pe care vreti s-o vindeti sau careia trebuie sa-i gasiti un cumparator.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
O sa luati legatura cu o agentie de turism ca sa rezervati bilete de vacanta pentru voi sau ii trimiteti doar pe copii, daca nu sunt bani pentru toata familia.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Va intra bani, faceti plati evaluati situatia financiara ca sa v-ajunga banii pentru rate si facturi, sa nu ramaneti descoperiti luna asta.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O sa treceti printr-o comisie ca sa primiti un accept, sa va luati banii, bunurile care v-au fost luate cu forta, poate-aveti un proces cu cineva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Se poate sa fie o zi incarcata la serviciu si sa trebuiasca sa deznodati niste ite incurcate drept care o s-ajungeti usor epuizati acasa dar fericiti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O sa va faceti o idee mai clara despre cum va arata relatia voastra de cuplu dar nu e-inca momentul sa trageti o concluzie categorica – da sau ba.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Poate cumparati tot ce va trebuie pentru casa, in rate, si o sa va ramana bani pentru facut piata sa aveti de mancare si de buzunar in perioada asta.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 4 Iunie 2012