Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Iunie 2014

Horoscop zilnic 4 iunie 2014. Racii pot castiga bani cu care isi vor atinge un obiectiv la care viseaza de mult timp
BERBEC – O sa va bucurati de o mai mare trecere la sefi, poate vi se ofera ceva nou de lucru, o sa luati un salariu mai mare si o sa vi se deschida o perspectiva stralucita. Se poate sa primiti un raspuns de la tribunal, c-ati castigat un proces si urmeaza sa incasati niste bani sau vreo reparatie morala.

TAUR – Foarte posibila intilnire de afaceri cu batut palma, poate va gasiti alt serviciu si o sa incepeti un proces de acomodare, si-o sa dureze ceva pina sa va simtiti in elementul vostru. E momentul sa va mai ingrijiti si de voi, de sanatate, sa mai schimbati cate ceva la regimul alimentar, sa tineti o dieta.
GEMENI – O sa va consultati cu partenerii de afaceri in privinta unor chestiuni contractuale si poate faceti modificari care sa fie in avantajul vostru, nu numai al celorlalti. Relatia sentimentala traverseaza o perioada mai alerta si poate reusiti sa reglati tempoul, sa fiti in armonie.
RAC – Se poate sa castigati niste bani dintr-o sursa particulara si sa va puteti atinge un obiectiv la care visati de mult, sa cumparati ceva util pentru casa, pentru familie. Poate-i faceti o surpriza placuta fiintei iubite si luati bilete pentru week-end, sa plecati la munte sau sa dati o raita pe la malul marii.


LEU – Va reusesc demersurile care tin de acte, de recuperarea unor bani, bunuri si o sa rezolvati o serie de aspecte care or sa v-ajute sa avansati in cariera, la scoala. Se anunta o seara speciala, va cauta cineva care-si doreste sa formati un cuplu si daca asta visati si voi, o sa fie perfect.
FECIOARA – Incep sa se deblocheze niste trasee care aduc bani, poate semnati pentru o colaborare si va asigurati si de-aici incolo un venit pe termen mai lung. E posibil sa primiti un cadou si sa va bucurati ca un om care conteaza pentru voi nu v-a uitat.
BALANTA – O sa va-ngrijiti mai mult de voi, poate urmati un tratament prescris de medic, va duceti la fizioterapie, la proceduri de refacere, la un spa. O sa apareti mai des la evenimente si poate largiti cercul de prieteni, o sa intrati in alt mediu.
SCORPION – Sunteti in asteptarea unor bani care pot sosi si azi, dar si in urmatoarele zile. Poate va mai interesati pe la cei care va datoreaza bani ca sa stiti cum stati. Se poate sa mai aveti de platit un impozit, o taxa de inscriere la un examen sau ca sa rezolvati alte lucruri importante.
SAGETATOR – Va contacteaza niste posibili, viitori parteneri de afaceri si o sa luati in calcul una dintre oferte si pina in iulie aveti timp sa va si decideti. Partenerul de cuplu are planuri mari pentru perioada urmatoare si o sa va puneti de acord in toate privintele.
CAPRICORN – Un castig, pot fi bani, aveti sanse mari sa semnati un contract, sa capatati un discount la cumparaturi sau amanarea unor rate, ca sa mai respirati si voi. Se poate sa cheltuiti niste bani pentru casa, aveti de platit un impozit sau vreo taxa, asigurare casa, masina.
VARSATOR – Demersuri in vederea obtinerii unui credit bancar sau cereti un avans, cateva salarii pentru reparatiile casei, masinii sau ca sa organizati o nunta, un botez. Se prea poate sa treaca diseara cineva pe la voi dar la fel de bine va puteti vedea in oras la o cafea, o inghetata.
PESTI – Se poate sa va puneti casa la punct, cu banii din cont, sau acum va asezati la casa voastra, va intemeiati o familie, o s-aduceti pe lume un copilas si-aveti nevoie de spatiu. O atmosfera mult mai buna in colectivitatea de la job, de la scoala, o sa va-ntelegeti mult mai bine cu colegii, prietenii.