Tags

Related Posts

Share This

Azi 4 Aprilie

BERBEC – Puteti rezolva o sumedenie de lucruri in perioada asta, nu numai astazi, si o sa aveti sanse mari cu un proiect nou, o afacere, un job care sa v-aduca mai multi bani.

TAUR – Se poate sa luati in discutie o afacere particulara si negociati conditiile contractuale, alegeti oamenii cu care veti lucra si faceti tot posibilul sa va-ntelegeti in privinta banilor.

GEMENI – Poate va luati noi angajamente, sa lucrati in paralel cu serviciul sa incasati bani din mai multe surse ca sa va asigurati venituri suplimentare si anul asta si anul viitor.

RAC – Se poate sa plecati intr-o vacanta ori poate aveti ceva de lucru prin alt oras, poate si peste granita, oricum o sa va priasca, o sa fie cu folos excursia.

LEU – Intrevedere in scop de afaceri, sa cereti, poate, unele inlesniri, sa obtineti un alt termen de predare a proiectului sau niste bani in avans.

FECIOARA – Va pot intra niste bani de la serviciu sau poate perechea conjugala ia salariul, practic, se-aduna niste bani in casa si o s-aveti de cheltuiala.

BALANTA – Noutati in plan sentimental – apare sau reapare cineva care vrea sa fiti impreuna, sa va casatoriti, sa aduceti pe lume un copilas sau inca unul.

SCORPION – Se observa un surplus salarial – poate ati prins o marire de salariu sau poate ati cerut niste bani in avans si vi s-a aprobat cererea.

SAGETATOR – O preocupare de timp liber v-ar deconecta, poate faceti miscare, impreuna cu copiii, cu fiinta iubita, cu prietenii, o sa va ocupati si de voi.

CAPRICORN – Ati putea semna acte, sa luati un examen, sa rezolvati diverse lucruri legate de scoala si o sa faceti progrese in sfera intelectuala.

VARSATOR – Un castig, pot fi bani, un cadou, o invitatie la masa, la plimbare in parc, va fi un tete-a-tete de mare incarcatura emotionala.

PESTI – Se va regla situatia financiara, va gasiti, poate, inca un job si o sa aveti bani pentru toate platile lunare si sa va ramana si de buzunar.