Tags

Related Posts

Share This

Azi 31 Octombrie 2014

O sa vrem neaparat sa ducem la bun sfarsit toate treburile pe care le-avem pe lista, atat la serviciu cat si acasa, si-om putea face si ceva pentru sufletul nostru, dup-aceea.
BERBEC
Poate sa fie zi de salariu sau sa luati niste bani din urma sau sa primiti niste bonuri valorice, gratuitati, o prima. Va asociati cu niste oameni care se pricep la fel de bine ca voi sau mai bine decat voi la o activitate care va poate aduce succes in formula asta.

TAUR
Se fac presiuni sa incheiati o situatie, sa semnati un contract, sa lamuriti o relatie sentimentala, o casnicie si aveti timp, zilele-astea sa reflectati asupra deciziilor. Va cauta cineva care vrea sa va vedeti zilele acestea, poate va aflati la inceputul unei relatii.
GEMENI
Poate va ocupati mai mult de treburile casnice, sa reparati, sa zugraviti sau sa pregatiti conserve pentru iarna, si printre picaturi sa va si relaxati. O sa primiti niste bani sau vi se livreaza acele produse pe care le-ati comandat on-line.
RAC
Un proiect nou la orizont si o s-aveti aceste zile, ragaz pana luni sa vedeti cum sa-l abordati si pe cine sa mai cooptati la aceasta munca, daca nu puteti singuri. Se poate sa cumparati ceva scump, o masina noua, niste piese de interior care v-ar spori gradul de confort si estetica locuintei, poate.

LEU
Se poate sa va dati intalnire cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna sau sa practicati un sport, sa desfasurati activitati recreative, de grup, in perioada asta. Vi se propune un post mai bine platit, o functie, un transfer in alt departament si sa vi se mareasca salariul.
FECIOARA
E posibil sa luati niste bani pe care sa-i dati pe taxe, facturi si alte cheltuieli obligatorii, dar sa va ramana ceva si pentru o iesire in oras. Se poate sa va invite cineva la o degustare de produse de sezon, zacusca, muraturi, must, vin, tuica si asa mai departe si sa va duceti.
BALANTA
Poate veti gasi un post mai bine platit, dar cel mai greu o sa fie sa va desprindeti de locul in care munciti, de colegi, oricum, trebuie analizat in perspectiva. O reuniune cu colegi, prieteni, il sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau succesul pe care l-ati obtinut cu totii, pentru ceva.
SCORPION
Ati putea lua o aprobare, sa va cumparati o casa, in conditii speciale, sa o castigati, poate, prin judecata, la tribunal, sau sa vi se incredinteze copilul, dupa divort se poate. Poate plecati de azi la rude, la prieteni in alta localitate, fie si cu treaba, dar o sa va prinda bine excursia.
SAGETATOR
Va parvine un raspuns convenabil de la un angajator, de la vreo scoala, institutie publica si ca urmare, o sa stiti ce drepturi si ce obligatii va revin. O preocupare deconectanta v-ar apara de surmenaj, v-ar aduce un plus de optimism, sa va recapatati tonusul de altadata.
CAPRICORN
O realizare, bifati un succes, pot fi si bani, o aprobare, o numire in functie, despre care am tot zis in ultima vreme si sa va unga pe suflet. Un semn de atentie, un cadou, pe gustul vostru, din partea cuiva care va iubeste si nu vrea sa va piarda.
VARSATOR
Va pot intra bani, poate fi o prima transa dintr-o suma mai mare si-o sa puteti face un depozit, s-aveti pentru o achizitie scumpa, un eveniment festiv. Apare o sursa suplimentara de bani si o sa le luati alor vostri ce si-au dorit, si pe voi va lasati in urma.
PESTI
E un accent pe segmentul deplasari si o sa puteti pleca la odihna, la distractie, chiar si la treaba si sa “ciupiti” si ore bune de relaxare. O invitatie la spectacol, la cinema, la plimbare, sa reactualizati vechi prietenii.

Sursa: http://stirileprotv.ro