Tags

Related Posts

Share This

Azi 31 Martie 2015

O zi de actiune. Scoatem lista cu ce n-am ispravit pan-acum si le abordam in alta cheie pe toate acele situatii care ne-au mancat nervii, sanatatea.
BERBEC
Va faceti planuri cu bataie lunga, desi nu e genul vostru, dar afacerea propusa va ofera garantii sau mai bine zis cei care o orchestreaza. Se contureaza bani pe care-i veti castiga usor in perioada asta si nu trebuie sa ratati o astfel de ocazie.

TAUR
Bine-ar fi sa va-ngrijiti de sanatate, c-or fi ramas niste aspecte neluate in seama, din comoditate sau din lipsa de bani. O sa va ganditi la relatia sentimentala, pe care vreti s-o duceti la alt nivel de armonie, c-aveti sufletul deschis.
GEMENI
O sa iesiti mai des pe la mondenitati ca sa largiti cercul de prieteni, sa va faceti relatii care sunt importante pentru lansarea voastra in afaceri. Poate mai faceti unele schimbari in locuinta si va pregatiti de Paste, cu o curatenie generala cu tot, dupa niste reamenajari.
RAC
Ati putea face rost de bani din surse colaterale daca o sa fie de acord familia sa va rupeti din timpul de dupa serviciu. Va invita cineva la un eveniment monden si o sa veniti de-acolo cu o idee de colaborare.
LEU
Va reusesc demersurile care tin de o plecare in strainatate, sa va specializati intr-un domeniu, sa lucrati un sezon sau cat o sa va convina. Se poate sa faceti unele schimbari la serviciu si sa va dati tot interesul sa va faceti remarcati prin ceva care sa va readuca in atentia lumii.
FECIOARA
Poate faceti rezervare pentru vacanta sa plecati cu ai vostri la odihna, la distractie sau sa-i trimiteti macar pe copii intr-o excursie sau intr-o tabara. O reusita in sfera birocratica, luati toate aprobarile de care-aveti nevoie ca sa vi se recunoasca niste drepturi, sa va luati banii.
BALANTA
O sa interactionati cu diverse persoane care va solicita ajutorul, sa lucrati la ceva care sa fie spre folosul ambelor parti. Emotii, c-o sa va-ntalniti cu cineva de care depinde fericirea voastra si totul o sa fie peste asteptari, slava Domnului.

SCORPION
Se poate sa obtineti o titularizare si sa vina si banii pe care-i asteptati, ca sa faceti tot ce v-ati dorit pentru ai vostri. Relatia de suflet promite sa semene cu ce-ati visat si sa o puteti pastra la nivelul ridicat la care s-a ajuns, ar fi de dorit.
SAGETATOR
O sa investiti ceva bani in educatia voastra, sa ajungeti mai sus in cariera, sa nu care cumva sa va plafonati, ca voua va place ascensiunea profesionala. Se pare ca s-a recalibrat relatia cu partenerul de cuplu si nu mai aveti nimic de reprosat si de-mpartit si o sa fie bine.
CAPRICORN
Sunteti dispusi sa urmati niste cursuri, o specializare, ca sa luati un salariu mai bun care sa va permita sa obtineti un credit pentru o casa, o masina. Se poate sa trebuiasca sa dati pe la medic, sa va aduceti organismul in stare buna de functionare, sa n-aveti necazuri.
VARSATOR
O s-aveti parte de castiguri, bani, alte avantaje care v-ar da o mai mare stima de sine, ca moralul era in picaj, in cazul multora dintre voi. Va puteti reface viata de cuplu, o casnicie, si sa porniti mult mai increzatori intr-o relatie parteneriala de cursa lunga.
PESTI
Va puteti gasi ceva nou de lucru si sa aduceti bani in plus la bugetul familiei, sa le asigurati alor vostri tot ce au nevoie, mai mult decat pan-acum. Poate de aici incolo o s-aveti timp si de voi, sa iesiti pe la mondenitati, sa va-ngrijiti de cum aratati, de corpul vostru, sa faceti miscare.

Sursa: http://stirileprotv.ro