Tags

Related Posts

Share This

Azi 31 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 31 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Confirmari din partea unui juriu, a unei casnicii care va dau ok-ul pentru scoala, serviciu, sau ca sa construiti ceva, sa rezolvati niste treburi importante.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Reinnoiti un contract de angajare sau va asociati cu cineva in particular si o sa castigati mai multi bani pe o perioada mai lunga de timp.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Va reusesc initiativele, o sa faceti un pas inainte in cariera, sa va dezvoltati afacerile, o sa aveti o mult mai mare libertate de miscare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
E posibil sa cumparati diverse lucruri in rate pentru casa, asta ca sa va ramana bani lichizi pentru cumparaturile zilnice.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
O s-aveti de batut pe la niste usi ca sa luati semnaturi, avize, aprobari sa va atingeti niste scopuri si sa intrati intr-o noua etapa profesionala.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Se poate sa va fie rasplatite niste eforturi si sa capatati o functie, sa vi se acorde o garantie, sa va bucurati de un plus de prestigiu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
O sa luati legatura cu diversi oameni de afaceri, sponsori, ca sa gasiti finantarea pentru proiectul pe care vreti sa-l lansati pe piata, si o sa aveti succes.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
Vi se aproba un credit, o reesalonare a ratelor, sau reducerea dobanzii, veti avea parte de unele inlesniri, dar trebuie sa le cereti, ca nu vi se vor acorda din oficiu.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Se vine cu oferte de lucru la voi, si n-o sa ramaneti indiferenti, cel putin la una dintre ele, in fine, o sa puneti totul in balanta si vedeti ce se-ntampla.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
O sa luati o suma de bani fie de la serviciu, fie din afacerile particulare si o sa aveti cu ce sa platiti rate, facturi, taxe sau alte neprevazute.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Va faceti abonament la o sala de sport sau sa practicati un hobby, poate va duceti impreuna cu familia, cu copiii, sa va revigorati, cu totii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
O sa prospectati piata sa vedeti de unde sa luati un credit avantajos sa puteti da avansul pentru o casa, o masina ori ca sa va casatoriti.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 31 Mai 2012