Tags

Related Posts

Share This

Azi 31 Mai 2013

BERBEC – O plecare in excursie care poate fi programata si in momentul de fata, c-o sa fiti prompti in replica si o sa dati curs invitatiei de a o porni la drum.

TAUR – Se poate sa semnati in conditiile voastre un contract de munca si sa castigati mai multi bani, sa profitati de conjunctura mai mult decat favorabila din casa astrologica a banilor.

GEMENI – O sa va reuseasca toate initiativele, e bine sa va mobilizati serios, sa nu lasati pe alta data vreun demers cand le puteti rezolva pe toate azi.

RAC – Va interesati de un drum, de bilete de cazare, de transport poate pentru vacanta daca nu plecati de azi nicaieri c-aveti treaba pe-acasa.

LEU – O sa puteti pleca impreuna cu grupul de prieteni la mare sau altundeva, sa va distrati, sa uitati de obligatiile cotidiene, de rate, facturi, de boli si alte neplaceri.

FECIOARA – Se pare c-o sa primiti o invitatie la un eveniment monden si o sa atrageti toate privirile printr-un discurs , prin prestanta, sau distinctia de care dati dovada.

BALANTA – Posibile noutati la slujba, poate luati un supliment salarial, sau o zi libera pe care s-o lipiti de week-end si sa dati o fuga pana in alt oras, intr-o statiune turistica, sa zicem.

SCORPION – O sa luati o aprobare, poate dati vreun test, sau va prezentati cu un dosar plin cu acte prin care sa dovediti un statut sau pretentia de a capata acea postura.

SAGETATOR – Ati putea antama tot felul de discutii pe marginea unor proiecte pe care le veti dezvolta de luni incolo, sa le lasati pana atunci la macerat.

CAPRICORN – O sa dedicati mare parte din timpul liber familiei, treburilor gospodaresti, poate va duceti la rudele de prin imprejurimi sa le dati o mana de ajutor sau la un gratar.

VARSATOR – E posbil sa luati niste bani si sa achitati o parte din dari si sa va permiteti si o iesire la iarba verde, la un picnic, azi-maine, cu familia, cu prietenii.

PESTI – Se poate sa cumparati diverse lucruri utile pentru casa si sa le si montati, sa reamenajati interior, exterior, sa va puneti locuinta la punct.