Tags

Related Posts

Share This

Azi 30 Noiembrie

SĂGETĂTOR

O să rezolvaţi mai multe lucruri decât aţi fi bănuit şi o să faceţi progrese în plan profesional şi în privinţa demersurilor care ţin de legalizarea unor acte.

CAPRICORN

Vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă personală – poate nu vă e indiferent unde vă mutaţi, în ce zonă, la câte camere sau marca maşinii pe care o veţi cumpăra nu vă e indiferenţă.

VĂRSĂTOR

O relaţie de suflet avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi poate vă faceţi planuri în acest sens – ştiu eu, poate anunţaţi o logodnă sau căsătoria – la primăvară.

PEŞTI

Vi se poate aproba o cerere, iar rezultatul să-l aflaţi fie astăzi, fie luni, totul e să fiţi încrezători că o să vă puteţi atinge obiectivele.

BERBEC

O să apelaţi la resursele de la saltea să daţi o fugă prin împrejurimi, să vă deconectaţi împreună cu familia şi cu prietenii – poate vă duceţi în vizită la cineva.

TAUR

E posibil să încasaţi nişte bani şi să faceţi pregătiri în vederea unui party de mâine sau a unei mese festive de poimâine – în funcţie de timpul liber al musafirilor.

GEMENI

O să ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi să semnaţi un contract, să-l prelungiţi, să vă şi apucaţi de treabă – de luni încolo.

RAC

Vă daţi întâlnire cu colegii de breaslă să lucraţi la un proiect de timp liber, să vă şi deconectaţi – lucrând şi să primiţi şi o recompensă bănească.

LEU

O să vă ocupaţi de casă, de treburile gospodăreşti, poate scoateţi tot ce nu va mai foloseşte, din casă şi cumpăraţi aparatura nouă, aduceţi un plus de prospeţime în locuinţă.

FECIOARĂ

Veţi reuşi să le faceţi pe plac copiilor, fie îi trimiteţi într-o excursie sau la film, împreună cu prietenii, fie plecaţi împreună la distracţie undeva.

BALANŢA

O să urgentaţi un demers ca să vă luaţi banii, să scăpaţi de nişte obligaţii faţă de nişte prieteni sau coechipieri de afaceri de la care oţi fi împrumutat bani.

SCORPION

Vă puteţi recupera banii împrumutaţi şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru toţi ai casei, să faceţi şi o mică trataţie zilele astea dacă aveţi în plan aşa ceva.