Tags

Related Posts

Share This

Azi 30 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 30 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
– Munca in colectivitate o sa va solicite cel mai mult in perioada asta, iar ideile or sa vina non-stop si o sa tot schimbati cate ceva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
– Va gasiti alt job sau e doar o colaborare care v-ar putea aduce bani in plus si sa va rotunjiti veniturile – oricum, veti descoperi o sursa suplimentara de bani.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
– Va reusesc o serie de afaceri pe care le-ati demarat pe la inceputul anului si abia acum o sa le bifati, una cate una si o sa le dati de capat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
– Bine ar fi sa va faceti curaj sa stati de vorba cu cei care vin cu oferte de munca pentru ca, in mod sigur e ceva care sa fie pe placul vostru.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
– Va dati intalnire cu parteneri de afaceri, sponsori sa primiti suport pentru proiectele in derulare, sa va asigurati bani de rate si facturi.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
– Se poate sa va intre niste bani si sa faceti aprovizionarea, sa mai cumparati niste piese pentru interiorul locuintei, sa inlocuiti ce s-a stricat sa fie totul nou nout si functional.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
– Aveti in plan o deplasare la sfarsit de saptamana si puneti la punct detaliile ca sa nu fie ceva la voia-ntamplarii, ci sa stabiliti traseu, cazare, mijloc de transport, costuri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
– Va puteti gasi altceva de lucru si sa castigati mai multi bani, sa aveti cu ce sa platiti rate, facturi, sa nu va mai ingrijoreze lista interminabila a datoriilor.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
– Va-ntalniti cu niste oameni de afaceri sa treceti in revista posibilitatile de a demara un proiect – de amploare – ca sa castigati si bani si glorie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
– O sa luati niste bani din urma, va returneaza cineva o datorie si o sa aveti de buzunar – bani, daca nu pentru tot ce aveti de cumparat.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
– Pareti mult mai norocosi in dragoste, va faceti planuri de logodna, casatorie sau se-ntampla ceva de genul acesta cu copiii vostri.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
– Se poate rezolva o problema imobiliara, sa va luati casa ori sa vindeti o proprietate – veti legaliza un act care va va da niste drepturi de-aici incolo.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 30 Mai 2012