Tags

Related Posts

Share This

Azi 30 Mai 2015

Gemenii si Leii rasufla usurati pentru ca li se face dreptate.O sa primim ce-i al nostru, ce ni se cuvenea, fie ca vorbim despre obiecte, fie despre sentimente si o sa schimbam si noi macazul, vom avea mai multa incredere in noi, de-aici incolo.Vibratia zilei este 3 si o s-ajungem acolo unde ne doream sa fim acum un an. Si acum sa vedem ce se intampla in fiecare zodie in parte:
Horoscop 2015 BERBEC – Se poate s-ajungeti abia acum acolo unde v-ati propus s-ajungeti acum vreo doua, trei luni sau anul trecut si o sa fie un castig sufletesc. O revedere care va rascoli niste amintiri pe care le credeati clasate si o sa reconsideratio relatie, poate va-mpacati cu cineva de care traiti separat de un timp.

Horoscop 2015 TAUR – Se poate sa descoperiti ca v-au intrat aseara, tarziu niste bani in cont sau ca ati fost scutiti de o taxa ori primiti ceva gratuitati la cumparaturi. Va dueti la o nunta sau e un prilej de bucurie si e de neconceput fara voi, poate sunteti nasi de cununie sau de botez si trebuie onorat rolul respectiv.
Horoscop 2015 GEMENI – O suma de bani pe care-o asteptati cine stie de cand soseste si o sa cumparati ce v-ati dorit, sa va faceti o bucurie. O definitivare, poate va parvine o sentinta judecatoreasca, dupa lungi amanari si tergiversari si-o sa fiti cu acte-n regula si cu obrazul spalat.
Horoscop 2015 RAC – O sa ocazionati o intalnire ca sa strangeti relatiile cu niste oameni la care tinteti, si pe care nu vreti sa-i pierdeti. Se poate sa va duceti la o nunta sau la un botez, e o ceremonie care va ofera prilejul sa revedeti pe cineva cu care sa va-mpacati, dac-ati fost certati.

Horoscop 2015 LEU – Se poate sa dati cartile pe fata si sa aflati cum au stat, de fapt, lucrurile intr-o situatie anume si se va sparge ghinionul. O sa castigati ce-i al vostru, vi se face dreptate, o fi vreun premiu care va conta si la CV, sau chiar si onorific, tot o sa va incante, o sa va ridice si mai sus moralul.
Horoscop 2015 FECIOARA – Poate primiti o suma de bani, o fi vreo datorie mai veche sau un cadou pe care trebuie sa-l primiti mai de mult. Invitatie de onaoare la un eveniment monden si se-ntampla ceva pe acolo care o sa va priveasca – direct – si pe voi, si va fi un fel de recunoastere publica a valorii.
Horoscop 2015 BALANTA – Va invita cineva din alt oras la o petrecere in aer liber, la un gratar sau o fi o intrecere sportiva, ori de alt gen, ca sa va deconectati. Va puteti sui in trensi s-o porniti spre mare ori spre munte si sa petreceti macar pana diseara, la noapte impreuna cu prietenii daca nu se poate si maine.
Horoscop 2015 SCORPION – E cineva care vrea sa va recucereasca si o sa-i dati voie, ca sentimentele au fost tinute – la cald. O revenire la vremuri mai bune, poate ati depasit cu bine o perioada mai tulburer, v-ati consolidat relatia de cuplu si o sa faceti tot posibilul sa mentineti echilibrul in cuplu.
Horoscop 2015 SAGETATOR – Se poate sa vi se multumeasca pentru o contributie la ceva anume, sa luati si un premiu sau sa vi se promita un job. O sa fiti martorii unui moment mic, poate are loc vreo declaratie de dragoste sau abia acum va pica cu tronc cineva pe care l-ati tot vazut, dar acum apare intr-o alta lumina.
Horoscop 2015 CAPRICORN – Aveti musafiri, poate e ziua cuiva de nastere sau se-mplinesc nu stiu cati ani de la casatorie, sau de cand v-ati cunoscut perechea de suflet. Se poate sa va cumparati ceva pe care vi-l doreati, poate fi ceva pentru inmteriorul locuintei si sa le faceti cinste prietenilor, sa-i faceti safteaua.
Horoscop 2015 VARSATOR – Emotii in astepatarea unui semn de viata de la un om in care v-ati pus toate sperantele si o sa fie pe gustul vostru, raspunsul. O sa se-arate pricina intr-o situatie anume, si o sa dormiti linistiti, noaptea, o sa va regrupati, cu prieteni , cu tot, in jurul unui om care va inspira cea mai mare incredere
Horoscop 2015 PESTI – O sa-i faceti o vizita cuiva care s-a-nsanatosit, poate ii duceti cuiva de mancare sau il scoateti pe o la o plimbarer, sa faca doi pasi pe-afara. Poate vine cineva in vizita si va face si un cadou, un lucru pe care vi-l doreati sau se poate sa primiti niste bani, sa va luati ce-aveti nevoie.
Sursa: http://stirileprotv.ro