Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Noiembrie 2014

Horoscop zilnic 3 noiembrie 2014. Scorpionii au sansa sa castige bani in plus, iar Leii isi cumpara case sau masini
BERBEC – Apar noi provocari la slujba si poate faceti echipa cu cativa colegi sa lucrati la ceva care sa v-aduca bani, aprecieri din partea sefilor si usi deschise spre alte zone. Se poate sa obtineti un castig banesc, o casa, o masina, un teren, custodia copiilor si alte avantaje.

TAUR – Poate veniti cu o idee noua la serviciu sau pe care s-o aplicati in afacerile voastre particulare si sa se tina cont de ea, sa v-aduca beneficii. O sa revina cineva care si-o fi dat seama ca a gresit cu ceva si e cale de-mpacare sa continuati relatia.
GEMENI – O sa va-ngrijiti de sanatatea voastra si de a celorlalti membrii ai familiei, sa nu va prinda sarbatorile sun tratament sau cu dureri, vreo neplacere. Se poate sa luati ceva mai multi bani luna asta si sa va cumparati diverse lucruri pentru casa, tot aveati astfel de planuri mai demult.
RAC – V-ati putea suplimenta veniturile, sa lucrati in particular, poate faceti o investitie si banii sporesc, nu e nevoie sa stati cu orele la serviciu si dupa. Poate faceti unele imbunatatiri in locuinta, pregatiti o camera pentru un nou nascut sau pentru tineret si… costa.

LEU – E momentul sa va impliniti cel mai indraznet vis, sa profitati de Jupiter, mare Benefic in zodia voastra si sa-i cereti lucruri valoroase. Un raspuns favorabil de la o banca, despre un credit pe care-l puteti primi si-ati avea sanse sa va luati casa, masina.
FECIOARA – O sa puteti semna acte, sa va-nscrieti la o scoala sau sa le platiti copiilor un abonament la o sala de sport sau sa va faceti o firma si lucrati in particular. Se poate sa va spuneti punctul de vedere intr-o sedinta si sa luati decizii care sa va avantajeze.
BALANTA – Poate prelungiti un contract si veniti si cu unele imbunatatiri, ca sa va faca placere, sa nu lucrati numai pentru bani, sa va hraniti si spiritual. Vi se platesc niste bani din urma, poate ati castigat un proces, vi se face, in sfarsit, dreptate.
SCORPION – Va dati intalnire cu niste oameni care va pot fi de folos intrucatva si o sa castigati o suma de bani care poate deveni constanta, sa aveti pentru plata ratelor. O sa fiti inconjurati cu iubire si caldura sufleteasca din partea celor din familie, prieteni si ei va sustin moralul, o sa traversati o perioada speciala.
SAGETATOR – O s-aveti de luat niste bani de undeva si se poate sa faceti niste plati serioase, sa fiti cu cheltuielile la zi, sa va permiteti si alte lucruri, in afara celor obligatorii. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care o sa va fascineze, fie doar si pentru ca e foarte inteligenta, persoana.
CAPRICORN – Vi se propune ceva nou de facut la serviciu si o sa va conformati, mai ales pentru ca de-aici poate veni ascensiunea in cariera. O sa iesiti mai des pe la mondenitati sa va asociati cu niste oameni care vor pune umarul la vreo afacere de-ale voastre.
VARSATOR – E bine sa fiti increzatori in cauza voastra, ca sa vina spre voi oameni, oportunitati, sa va relansati in sfera profesionala si acasa sa nu mai fiti singuri. Un raspuns favorabil de la o agentie de turism sau de la scoala si va urma o perioada de castiguri pe mai multe planuri.
PESTI – Ati putea obtine si ultima semnatura pe un act si sa va luati o casa, o masina, sa va-nscrieti la o specializare sau sa plecati de sarbatori pe undeva. Ati putea face o manevra finaciara inteligenta si sa faceti rost de bani pentru un proiect particular.

Sursa: http://stirileprotv.ro