Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Martie 2015

Putem primi raspunsuri favorabile la cererile formulate cu ceva timp in urma si sa-ncepem proiectele care ne-ar asigura succesul, banii, pe care-i meritam si multe altele.
BERBEC
O perioada incarcata, v-ati propus sa faceti multe lucruri si o sa dati zor sa va achitati de toate obligatiile, sa faceti progrese vizibile. O sa puteti intalni pe cineva cu care sa rezonati sufleteste si sa fie o mare pasiune, din care poate iesi chiar si o relatie.

TAUR
E bine sa va-ngrijiti de sanatate, sa va dozati energia ca sa faceti fata eforturilor la care veti fi supusi de-aici incolo, c-apar noi provocari. Se vine cu o oferta de lucru si daca n-aveti altceva mai bun s-ar putea sa acceptati ca sa va asigurati bani pentru cheltuielile curente.
GEMENI
Se poate sa primiti confirmari, note bune la un examen, un accept la o slujba, care sa va propulseze in cariera, se-ntampla lucruri bune. O invitatie sa plecati in strainatate, in plimbare sau sa va specializati intr-un domeniu, sa lucrati poate.
RAC
Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa faceti un capital din care sa renovati casa ori sa va luati alta, sa va cumparati o masina. O iesire in oras, poate e un eveniment monden care sa fie o rampa de lansare pentru voi, sa aveti parte de o ascensiune sociala.
LEU
O rezolvare, vi s-a dat OK-ul pentru o vanzare-cumparare, pentru un transfer, e ceva care sa va trimita pe alta orbita profesionala sau de viata personala. Un semn de atentie, de prietenie, de dragoste si o sa vedeti cum sa gestionati mai departe relatia cu o persoana de care chiar aveti nevoie.
FECIOARA
O s-aveti de incasat niste bani care-or sa va ajute sa platiti o rata, o factura si sa mai luati si cate ceva care sa va scoata din monotonia zilnica. Se poate s-aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa-ncercati sa eliminati, pe cat posibil, tensiunile din viata de cuplu.
BALANTA
Poate renegociati un contract si o sa cereti vreun supliment salarial ori niste inlesniri de care aveti nevoie ca aerul, nu alta. In orice moment poate sa apara omul la care visati si sa formati un cuplu care sa v-ajute sa treceti peste toate greutatile.

SCORPION
O sa fie, poate, mai mult de lucru la serviciu si daca lucrurile merg ca pe roate o sa castigati bani pe masura volumului de munca. Se-apropie un eveniment de familie care necesita numeroase pregatiri la care veti contribui atat voi, cat si cei din familia largita.
SAGETATOR
Se-anunta o perioada buna in sfera intelectuala, o sa luati note bune la scoala, la examene, poate incheiati un modul si treceti la alt nivel de studiu. Sfera sentimentala e incandescenta si se poate sa va-ndragostiti pana peste urechi daca inima e libera.
CAPRICORN
Poate o sa v-apucati de niste lucrari in locuinta si o sa cheltuiti o suma importanta de bani, din cei pusi la secret intr-un cont. O vizita la medic v-ar scuti de intrebarile fara un raspuns si ati putea lua un tratament ca sa va recapatati sanatatea.
VARSATOR
O sa luati parte la un eveniment care o sa va puna in contact cu niste oameni care se vor implica in proiectele de afaceri, daca veti gasi suficiente puncte comune. Prezenta cuiva o sa va bucure, poate iesiti la plimbare, la o piesa de teatru, la film, la un concert sau la o cina in doi.
PESTI
Se poate sa luati niste bani de la serviciu si sa faceti piata, mai platiti o rata, o factura, veti umple niste goluri cu acei bani. E posibil sa vina cineva in vizita si sa primiti ceva in dar, sa va bucurati de un astfel de gest din partea musafirului.

Sursa: http://stirileprotv.ro