Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Iunie

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 3 Iunie 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Se poate sa-i dati un raspuns ferm persoanei care spera sa devina partenerul vostru de viata sau a fost si vrea sa continuati relatia.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
De bani pentru o iesire in lume dispuneti, ramane sa va decideti daca preferati un anturaj zgomotos unei intrevederi placute la voi acasa la o cafea, un fursec, cu prietenii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
Se poate sa luati o decizie importanta referitoare la viata in doi, sa continuati o relatie amoroasa, o casnicie sau sa porneasca fiecare pe drumul lui.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Un lucru pe care vi-l doreati demult apare, o fi un cadou pe care vi-l face omul drag, cineva apropiat, si o sa vi se para nemaipomenit gestul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
O serie de mondenitati, se-mpart si niste premii prin targ si-ati merita si voi vreunul – o sa treceti in revista momentele festive si sa luati pulsul societatii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Le-ati promis unor prieteni ca o sa treceti macar o ora pe la ei, sarbatoresc ceva, ori poate sunteti invitati la un gratar, la o cafea.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
O sa-i luati prin surprindere pe niste prieteni cu masa festiva pe care le-ati pregatit-o, fie ea si la repezeala, dar tot ce conteaza e intentia!

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
O revedere cu rudele apropiate, poate puneti la cale un eveniment care va avea loc in curand si va contribui fiecare cu cate ceva.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
O sa va puteti distra si cu bani putini, ba chiar se ofera cineva sa plateasca nota la restaurant, biletele la film, la strand, la concert.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Fiinta iubita va scoate in oras, are destule lucruri pe care vrea sa vi le impartaseasca, poate sunteti pe punctul de a va logodi sau urmeaza o casatorie.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
Poate va dati intalnire in alt oras cu prietenii cu care-o sa luati masa, mai strecurati si afaceri printre felurile de mancare, daca v-acapareaza sponsorii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
O sa faceti in asa fel incat sa le intoarceti si voi gestul de a-i scoate la masa, la film, la un concert, la meci pe prietenii care-au facut ei, primii, gestul respectiv.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 3 Iunie 2012