Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Iulie 2014

Horoscop zilnic, 3 iulie, prezentat de Neti Sandu. O sa dam de lucruri complicate, pe care le putem deslusi, pentru ca s-a trezit in noi mecanismul care sa ne-ajute sa ne descurcam. Balantele negociaza si obtin salarii mai mari
BERBEC – Poate va trebui sa reveniti asupra unui contract si sa acceptati sau nu noile conditii, altminteri, daca semnati, nu se mai poate face nimic dupa. Poate va luati ceva nou in casa ori reparati ceva care s-a defectat si or sa fie toti ai vostri multumiti.

TAUR – E posibil sa gasiti un sponsor cu dare de mana si sa puneti in practica un proiect care sa v-aduca stabilitate financiara, sa aveti de rate, in primul rand. Poate fixati datele unei plecari in week-end, macar, daca nu in vacanta, sa respirati alt aer cateva zile.
GEMENI – Confirmari din mai multe directii, va lansati in activitati care sa va propulseze in cariera, de-aici incolo si veti depasi astfel o perioada de incertitudini. Un posibil musafir spre dupa amiaza daca v-ati saturat de stat in casa, poate iesiti la o terasa, la un suc, la o cafea.
RAC – Aveti planuri serioase de pus in aplicare si o sa primiti ajutor din partea unor oameni, pot fi afaceri sau poate construiti o casa. Se poate sa descoperiti un remediu salvator si sa va vindecati dupa o perioada de suferinta, de incercari fara succes.


LEU – O sa capatati un plus de vizibilitate, vi se recunosc niste merite, obtineti o functie, vi se dau noi responsabilitati la serviciu de care o sa va achitati onorabil. O invitatie la un restaurant, la un film, o iesire diseara intr-un club si o sa va destindeti.
FECIOARA – O reusita, un castig sufletesc, primiti un cadou, un premiu, poate, sau va impacati cu cineva de care v-oti fi separat, dar v-a trecut supararea. Intalnire de suflet – a ramas in aer o poveste sentimentala si se pot lamuri toate aspectele care pot sabota relatia, ca s-o salvati.
BALANTA – Posibila negociere, ca sa obtineti un salariu mai bun sau niste inlesniri, ori un transfer in alt departament ca sa dati un randament mai bun. Se poate sa primiti raspunsul pe care-l asteptati din partea fiintei iubite si viata voastra de cuplu o sa devina mai armonioasa.
SCORPION – Vi se face o oferta de lucru dar pot fi unul, doua lucruri de care sa nu fiti multumiti si, fie insistati sa vi se implineasca dorintele, fie renuntati. E momentul sa va-ngrijiti si mai mult de sanatate, sa nu lasati sa se agraveze vreo boala, c-o s-aveti de tras dupa aceea.
SAGETATOR – Poate va-nscrieti intr-o audienta sa cereti de lucru sau bani mai multi, ori sa plecati in concediu, daca nu cumva vreti sa va mutati la alt serviciu. O sa va caute cineva care v-o fi gresit cu ceva si vrea sa repare, cumva, situatia si sa mergeti mai departe.
CAPRICORN – Or sa va intre niste bani si poate veti achita urgentele, vreo restanta si in rest tot regim de austeritate ca sa strangeti bani. Va parvine un raspuns de la un examen scolar sau poate medical si o sa fie un castig.
VARSATOR – Se poate sa vi se acorde acel ajutor pe care l-ati cerut unei banci, sau de la serviciu o sa luati un salariu, doua in avans, daca nu v-ajung banii. E posibil sa-si anunte vizita cineva care vine de departe si sa va faceti programul in functie de aceasta persoana.
PESTI – V-ati putea implica in desfasurarea unui eveniment, legat de familie sau de profesie si sa gestionati, ca lumea, situatia, sa fie o reusita. Se poate sa va iasa-n cale acea persoana care intruneste conditiile pe care le cereti unui partener de viata.

Sursa: http://stirileprotv.ro