Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Februarie 2015

E momentul sa punem punctul pe i si sa scapam de lucrurile care nu ne convin, sa spunem clar ce credem si ce ne dorim, sa obtinem cat mai repede ce ne-am propus si sa nu ne punem bete-n roate.
BERBEC
O veste importanta, poate-ati fost acceptati la un job, la vreo scoala, oti fi capatat un credit bancar sau ati primit o aprobare de constructie sau sa va mutati. Se poate sa primiti ceva in dar, poate luati si niste bani, se-ntampla ceva care sa va ia prin surprindere.

TAUR
Ati putea legaliza un act si sa va schimbati casa, masina, serviciul sau scoala, o sa va puteti continua un proiect care, in mod sigur, o sa v-aduca satisfactii. Un semn de viata de la cineva care va iubeste si o sa-i raspundeti cu un gest asemanator – ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.
GEMENI
Se poate sa mai luati si alti bani, in afara salariului, si sa achitati darile curente, sa faceti si o rezervare pentru weekend, la un hotel, o cabana, sa va duceti la relaxare. O reuniune amicala, o iesire in oras, un prilej sa aflati noutati si sa va mai faceti ordine in ganduri, sa va vina idei noi.
RAC
Poate bateti palma pentru o afacere care v-ar aduce banii necesari sa va luati o casa ori sa le oferiti copiilor banii pentru taxele unei scoli particulare, poate. Se poate sa primiti o recompensa baneasca, fie de la serviciu, fie de pe urma unei colaborari.
LEU
Noutati care or sa va tina in priza, poate se vine cu o oferta de lucru sau vi s-a aprobat un credit, veti beneficia, poate de niste facilitati. O intalnire de suflet si o sa aflati cat de mult va iubeste fiinta pe care-ati ales-o sa va fie alaturi de-a lungul vietii.
FECIOARA
O sa-i cereti din nou sefului o invoire, sa va dea si banii pe care nu i-a avut la momentul potrivit, la salariu, sau cand s-a zis ca veti lua prime, la sfarsitul anului. V-asteapta lucruri noi de care sa va bucurati, dar si munca multa, cu care, de altfel, sunteti obisnuiti.
BALANTA
Poate acceptati sa lucrati in plus, sa aveti bani de rate si facturi sa puteti trai mai linistiti, ca grijile v-au stors de energie. O iesire in oras v-ar mai destinde, poate va duceti la o piesa de teatru ori la film, la un concert, sa dati o raita pe la magazine, poate.

SCORPION
Se iau niste hotarari la serviciu si poate o sa ocupati si voi un post mai bun, sa luati si ceva in plus la salariu, sa vi se consolideze statutul. Viata sentimentala se nuanteaza frumos si o sa va faceti planuri de casatorie, sa va luati o locuinta, s-aveti copii.
SAGETATOR
Poate faceti niste investitii in locuinta si o sa mai scoateti din banii pusi la dospit, poate pentru ca ati dat niste reduceri substantiale, cine stie! Ati putea legaliza un act si sa puteti intra in examen sau sa absolviti niste cursuri si sa luati o diploma.
CAPRICORN
Se poate sa va gasiti ceva nou de lucru, sa va duceti la bani mai multi sau sa cereti o marire de salariu la actualul serviciu, daca se fac renegocieri. Se poate s-aveti ceva de-mpartit cu fostul partener de viata ori cu altcineva si sa vi se faca dreptate, sa castigati un proces.
VARSATOR
O sa obtineti o aprobare, luati un examen, castigati o functie sau un surplus salarial, va fi un succes dupa o lunga perioada de eforturi. O invitatie in oras, la cinema, la teatru, la o expozitie, e momentul sa iesiti la socializare.
PESTI
Va implicati intr-o activitate care va poate pune intr-o lumina favorabila si sa deveniti mai cunoscuti in cadrul breslei voastre si mai ales apreciati. O chestiune de familie se rezolva, poate e vorba despre sanatatea vreunuia dintre ai vostri, il luati de la o clinica si-l duceti acasa.

Sursa: http://stirileprotv.ro