Tags

Related Posts

Share This

Azi 3 Aprilie

BERBEC – O decizie spontana, sa va apucati de un proiect care sa v-aduca bani si sa va puna in valoare, sa capatati un plus de notorietate.

TAUR – O sa vi se aprobe cererea de credit bancar daca sunteti interesati de asa ceva sau poate ati cerut sa vi se reduca dobanda ori o reesalonare a ratelor.

GEMENI – Pareti mai cheltuitori decat de obicei, poate dati de lucrurile trebuincioase pe care le cautati demult si-atunci nu mai stati pe ganduri, scoateti banii din cont.

RAC – Intalnire in scop de afaceri. Fixati poate un nou regulament de functionare ca sa va mearga mai bine si sa va luati si banii la timp.

LEU – O sa va bucurati de o mai mare trecere la sefi si o sa puteti cere diverse facilitati, sa va mutati in alt birou, sa cereti aparatura de ultima generatie, cam asa ceva.

FECIOARA – Ati putea perfecta niste acte ca sa puteti pleca la munca , la studii sau in concediu – poate imbinati munca pe-acolo pe unde va duceti cu placerea, cu distractia.

BALANTA – Se contureaza o suma de bani, poate fi o restanta, va da cineva o datorie inapoi si o sa aveti de buzunar zilele astea, le luati alor vostri ce si-au dorit.

SCORPION – Un castig financiar, poate fi o definitivare a unui contract, veti lua bani de pe urma unei colaborari si se va umple contul sau macar ar avea de unde.

SAGETATOR- Se poate sa lucrati in plus, sa primiti si bani si sa fie un crescendo din punct de vedere profesional, sa capatati o functie, cu sau fara concurs.

CAPRICORN – O sa va asociati cu niste oameni sa lucrati la ceva care o sa v-aduca succes si e de presupus ca si bani, asa incat negocierea va duce la o intelegere, bateti palma.

VARSATOR – Ati putea vinde ceva care sa v-aduca bani frumosi, o casa, o masina ori altceva de valoare ca sa faceti rost de bani pentru altceva de care aveti nevoie in momentul de fata.

PESTI – E posibil sa reinnoiti un contract de munca dar se poate si sa va gasiti altceva de lucru, poate fi si o colaborare, daca timpul va permite.