Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Septembrie 2014

Varsatorii rezolva astazi un conflict cu cineva. cat despre Gemeni, acestia pot primi o oferta tentanta de lucru.
BERBEC
Se pare c-o sa reganditi politica financiara a familiei ca sa nu cheltuiti pe lucruri marunte banii, sa faceti o renovare, sa luati aparatura casnica. Se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, sa platiti mai putin decat costul real si sa va ramana bani de buzunar.

TAUR
O sa fie mai mult de lucru la serviciu, poate aparea un proiect nou si o sa va suscite interesul si e posibil sa luati mai multi bani de luna viitoare. Poate dati avansul pentru o lucrare de reamenajare sau reparati cate ceva pe-acasa, zugraviti, schimbati sistemul de incalzire.
GEMENI
Se pare c-o sa ne surprinda oferta de lucru si o sa aveti de ales intre noul job si reinnoirea actualului contract de munca. Revine cineva cu gand de impacare si o sa vedeti daca v-a trecut supararea si puteti continua relatia de afaceri sau de dragoste.
RAC
O s-aveti de dus munca de lamurire cu sefii, sa va dea o invoire sa lucrati la ceva care va place sau sa va treaca pe alt post, in alt departament. Poate n-ar strica sa faceti niste investigatii medicale, sa vedeti cum stati la capitolul sanatate, c-ar fi ceva in neregula, pare-se.
LEU
Poate prindeti o promotie, un last minute sa va dcueti in strainatate pe bani putini si-i mobilizati rapid pe prieteni, sa plecati impreuna. O dragoste la prima vedere, o revenire la o iubire care n-a decurs asa cum ati visat, dar acum puteti indrepta totul.

FECIOARA
Va pot fi livrate lucrurile pe care le-ati comandat, or fi cu plata in rate, sau cel putin asa v-ar fi mai usor sa aveti si de cheltuielile zilnice. O problema de sanatate s-ar putea rezolva daca cereti sfatul unui medic si veti si urma tratamentul prescris la o adica.
BALANTA
Intalnire importanta, poate negociati un contract, va interesati la banca de un credit care v-ar ajuta sa luati o casa ori sa platiti niste taxe scolare. Ati putea semna un act care sa va acorde niste drepturi pentru care ati luptat de-a lungul timpului si-acum vin recompensele.
SCORPION
Se observa trafic intens la contul bancar, semn ca faceti cheltuieli serioase , dar se poate sa va si intre niste sume care sa fie mai mari decat deobicei. Se poate sa luati lucruri noi pentru casa, fie de nevoie, ca s-au defectat niste ustensile, fie ca sa sporiti confortul.
SAGETATOR
E momentul sa va reinventati, sa demarati o afacere, sa faceti o specializare, sa calatoriti in jurul lumii sau doar in interes de afaceri – sfera deplasari este activata frumos. Intrevedere cu cineva care poate fi colacul vostru de salvare, omul-cheie, care sa va scoata dintr-un impas.
CAPRICORN
Poate ar trebui sa va-ngrijiti si de sanatate, sa aveti randament bun la slujba, sa eliminati orice v-ar sta in calea ascensiunii sociale de-acum incolo. Ati putea face o investitie profitabila si sa stati fara griji o buna bucata de vreme de-aici incolo.
VARSATOR
V-ati putea asocia cu niste oameni care sa lucreze la proiectul in care v-ati pus mari sperante si sa aveti de unde sa luati bani, pe masura cheltuielilor care v-asteapta. Se poate s-aveti o explicatie cu cineva in care v-ati pierdut increderea si sa reusiti, in cele din urma sa treceti peste incident.
PESTI
O sa va schimbati atitudinea fata de partenerul de cuplu si o sa se detensioneze atmosfera de-acasa, se va aplana orice conflict si o sa va petreceti mai mult timp impreuna. O sa vi se faca o oferta de lucru si daca sunt conditii mai bune decat actualul loc de munca poate va duceti.

Sursa: Pro TV, 27 Septembrie 2014