Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Mai

Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 29 Mai 2012

Horoscop Neti Sandu Zilnic BERBEC
Un demers birocratic reusit, o sa luati o serie de semnaturi fara de care nu va puteti incasa banii cuveniti sau nu puteti intra in examen, sa fiti admisi la o scoala.

Horoscop Neti Sandu Zilnic TAUR
Recuperati o suma de bani de la datornici, bine, poate sa fie si zi de salariu, cert e ca ati avea sanse de bani si sa scapati si de unele datorii.

Horoscop Neti Sandu Zilnic GEMENI
O reusita in plan profesional, vi se da ok-ul pentru un proiect care o sa va aduca bani frumosi, dar si notorietate, o sa va bucurati de respectul celorlalti.

Horoscop Neti Sandu Zilnic RAC
Pareti a fi pe picior de plecare fie cu treaba, fie ca sa va relaxati intr-o statiune de agrement, la odihna iar unii dintre voi la tratament, la spa.

Horoscop Neti Sandu Zilnic LEU
Va intra bani, faceti plati, va miscati altfel daca aveti niste bani in mana pe card, ma rog si o sa mai luati din lucrurile la care pana acum, n-ati avut acces.

Horoscop Neti Sandu Zilnic FECIOARA
Intalnire de afaceri, o sa picati de acord asupra unor aspecte mai delicate si va puteti apuca de treaba azi, maine daca se va semna contractul.

Horoscop Neti Sandu Zilnic BALANTA
Sustineti un examen, aveti emotii la un interviu, dar o sa iasa bine, va asigurati un loc mai sus in clasament, o sa fiti incantati de rezultatele muncii voastre.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SCORPION
O sa faceti rost de o suma importanta de bani fie de la banca fie din vanzarea unei proprietati – de unde, de neunde or sa se-adune bani in cont.

Horoscop Neti Sandu Zilnic SAGETATOR
Intrevederi si cu oameni de afaceri si cu prieteni, stati la taclale, concepeti strategii de lucru si vedeti ce e cel mai avantajos pentru voi in momentul de fata.

Horoscop Neti Sandu Zilnic CAPRICORN
Vin bani de la serviciu sau de pe urma unei afaceri particulare, e ceva care atrage ca un magnet banii in cont si s-ar putea sa-i tineti la pastrare.

Horoscop Neti Sandu Zilnic VARSATOR
O dragoste impartasita, poate fi ceva ce n-ati mai trait sau s-a mai intamplat candva, si este nemaipomenit ca viata e generoasa.

Horoscop Neti Sandu Zilnic PESTI
Posibila negociere sau va treziti cu o inspectie, pare sa fie ceva neprevazut dar o s-aveti prezenta de spirit si iesiti bine din toata povestea asta.

Ati citit Horoscop Neti Sandu Zilnic – Azi 29 Mai 2012