Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Mai 2014

Astazi, pestii incep o relatie, iar balantele sunt avansate la job si primesc declaratii de dragoste.
BERBEC
Incep sa intre banii – pe care nu i-ati luat la timp si o sa va luati si cateva dintre lucrurile care va plac pentru ca destul faceti doar ce trebuie. O sa luati cate ceva pentru casa, poate le-mpliniti niste dorinte alor vostri, in special copiilor si o sa fie toata lumea multumita.

TAUR
O sansa de bani, o posibilitate de a obtine un salariu mai bun, fie la actualul serviciu, fie in alta parte, daca aveti curaj sa faceti pasul. O stare de bine, o bucurie, chiar si fara un motiv anume, sau poate v-ati indragostit, si-atunci se…. explica.
GEMENI
Vesti de tot felul, predominant bune, si o sa aveti si mai mare incredere in voi, o sa va lansati, probabil, in diverse activitati in care sa va puneti amprenta. Va cauta cineva care vrea sa se asigure ca relatia voastra sentimentala e la fel de vie si vrea sa va priveasca in ochi sa se convinga.
RAC
Un nou proiect la orizont sau poate e unul pe care l-ati inceput anul trecut si abia acum primeste aviz favorabil – e momentul reinventarii. Se poate sa faceti o rezervare pentru week-end sa va cazati la o vila, un hotel – in strainatate – chiar, sa va refaceti, la odihna.


LEU
O sa luati parte la diverse manifestari publice si-o sa va faceti remarcati prin ceva care poate fi rampa voastra de lansare, si sa va mearga mult mai bine de-aici inainte. O sa va faceti timp si pentru voi, sa va ingrijiti de sanatate, de felul in care aratati, poate schimbati si garderoba.
FECIOARA
Se pare c-o sa va implicati intr-o serie de activitati care sa va puna in contact cu profesionisti, sa faceti un schimb de experienta, sa invatati lucruri noi pe care sa le puneti in practica. E posibil sa luati niste bani din surse particulare, poate lucrati dupa orele de program si o sa vi se umple contul.
BALANTA
Un proiect nou la orizont si poate cooptati niste colaboratori, sa mearga totul snur, sa fie un crescendo de-aici inainte – e rost de avansare. O sa va scoata in oras cineva care va iubeste si se poate sa vi se faca vreo declaratie de dragoste.
SCORPION
O sa perfectati un contract, ca sa stiti exact care sunt conditiile si pe ce bani lucrati, asta ca sa vedeti daca mai luati in serios vreo oferta de job. Foarte posibila invitatie de plecat intr-o calatorie si poate va luati cateva zile de concediu sau plecati in week-end pe undeva.
SAGETATOR
Se observa o acalmie la job, in familie exista mai multa intelegere, poate urmeaza sa se-ntample ceva frumos, sa se casatoreasca un membru al familiei sau se va naste un bebelus. O relatie amoroasa prinde contur si se poate sa duca, in foarte scurt timp la casatorie.
CAPRICORN
O sa va cultivati un talent, va-nscrieti la niste cursuri, urmati si o perioada de practica, poate va duceti la o sala de sport, unii dintre voi. Se poate s-aveti o discutie cat se poate de serioasa cu partenerul de cuplu referitoare la postura de parinti sau de viitori parinti.
VARSATOR
Poate scoateti din banii pusi deoparte sa luati vreun obiect decorativ pentru casa, ori pentru gradina, terasa – pentru confortul vizual, e de presupus. Poate va duceti la un control medical, sa aduceti organismul intr-o stare perfecta, sa va puteti bucura de viata.
PESTI
Preocupari de grup, iesiti la o terasa, la un spectacol, o sa va-ncarcati bateriile iesind cu colegi, prieteni, rude apropiate, vecini. O persoana tanara va curteaza si daca nu sunteti prinsi in nicio relatie poate va lasati antrenati in aceasta relatie.

Sursa: http://stirileprotv.ro