Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Mai 2013

Berbec – Poate luaţi în discuţie o excursie cu plecare de vineri ,la malul mării sau la munte,undeva mai departe de casă, la distracţie.

Taur – O invitaţie în oraş poate fii un rendez-vous sau doar o ieşire cu cineva de care vă leagă amintiri frumoase.

Gemeni – Un casting sufletesc,o revenire la vremuri mai bune,poate apare sau a apărut cineva în viaţa voastră sentimentală.

Rac – De sănătate ar trebuii să vă îngrijiţi mai mult,să refaceţi echilibrul organismului să aveţi un tonus susţinut.

Leu – Foarte posibil rendez-vous şi o să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu dacă o să fiţi un pic mai toleranţi.

Fecioara – Se poate să vă treziţi diseară cu musafiri,cu care să staţi la poveşti,să vă consultaţi în anumite privinţe legate de viaţă personală.

Balanţa – Poate vă conversaţi pe net,la telefon, cu cineva de care vă e dor şi o să vă şi vedeţi la un moment dat,cât de curând.

Scorpion – S-ar putea să faceţi o reorganizare a contului bancar.Scoateţi,depuneţi,schimbaţi în altă monedă,faceţi nişte investii ,poate.

Săgetător – Sunteţi la mare căutare,nu numai azi ci în toată perioada asta până la sfârşitul lui iunie şi dacă nu aveţi niciun partener de viaţă o să vă găsiţi unul.

Capricorn – O să vă consultaţi cu familia în privinţa unor achiziţii,poate faceţi unele reparaţii şi trebuie să ştiţi ce fonduri rulaţi.

Vărsător – Se poate să fiţi mai îndrăgostiţi ca oricând iar dacă nu,o să apară cineva care să vă scoată din starea de monotonie.

Peşti – Poate încă mai strângeţi bani să plătiţi nişte cursuri,să daţi un examen,să obţineţi o diplomă.