Tags

Related Posts

Share This

Azi 29 Ianuarie 2015

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2015. Varsatorii fac progrese in cariera iar Pestii au probleme de sanatate

BERBEC
O sa intrati intr-o combinatie parteneriala care o sa v-ajute sa castigati o pozitie de top in clasament, sa luati bani si sa cultivati relatii sus-puse. Sefii au ceva ganduri cu voi si o sa aflati cam peste doua saptamani ce v-au pregatit.

TAUR
Se contureaza niste bani pe care trebuia sa-i luati mai demult si o sa achitati o rata sau o factura, pare sa fie ceva care inghite bani multi. Or sa vi se recunoasca niste merite, poate vi se cer si scuze in mod public, e o reabilitare morala.
GEMENI
O confirmare, ca vi s-au virat in cont niste bani, ca vi s-a aprobat un credit bancar, ori ca ati fost acceptati la acel serviciu pe care vi-l doreati. Poate primiti un raspuns favorabil de la un angajator ca vi s-a gasit un post in strainatate, eventual.
RAC
Poate dati de o reducere la cazarea la munte sau va duceti intr-o statiune turistica pentru c-a renuntat in ultimul moment cineva, si e de profitat. O iesire cu prietenii la o cafea, poate dati o raita pe la magazine si o sa va prinda bine sa mai schimbati impresii.
LEU
Niste oameni conteaza pe ajutorul vostru, sa-ncepeti un proiect, sa faceti tot ce va sta in putinta sa lucrati la un nivel de pretentii, de inalt grad, nu oricum.Se poate sa legalizati niste acte ca sa va angajati undeva, sa va-nscrieti la niste cursuri, sa va specializati intr-un domeniu.
FECIOARA
Or sa va intre niste bani care v-ar acoperi cheltuielile lunare si poate si ceva pe deasupra, baska faptul ca mai aveti de luat si o alta transa de bani, in curand. O s-aveti de lamurit o chestiune de afaceri cu niste colaboratori si daca nu va-ntelegeti o sa vorbiti, probabil prin avocati.
BALANTA
Se poate sa plecati in deplasare ca sa rezolvati probleme de serviciu ori poate va duceti la o specializare in alt oras, in strainatate s-ar putea. Se rezolva o problema de sanatate si o sa va puteti apuca de treburile pe care le-ati intrerupt pentru ca nu erati in forma

SCORPION
Poate va preocupa schimbarea locuintei sau poate aveti de facut un partaj, si-o sa recuperati bani, bunuri sau veti face o intelegere la notar. Intalnire cu o persoana in care v-ati pus mari sperante c-o sa va-ntemeiati o familie, si relatia se va desfasura in tempo mai lent, dar constant.
SAGETATOR
Vi se aproba o cerere, o sa luati banii pe care vi i-au promis partenerii de afaceri si o sa dezvoltati proiecte noi, si-o sa fiti pe val. Se poate sa va luati alta masina, sau poate incercati s-o reparati pe cea pe care-o aveti, mai ales daca nu va ajung banii.
CAPRICORN
E momentul sa scoateti lista datoriilor, a platilor lunare si sa achitati, la timp, fiecare factura ca sa nu incasati nicio amenda. O sa castigati ceva mai multi bani poate pentru ca vi se platesc niste sume din noiembrie, decembrie, daca nu chiar mai demult.
VARSATOR
O s-aveti prilejul sa semnati niste acte pentru care va luptati de anul trecut si o sa faceti progrese in sfera cariera, dar si in plan personal. Ar fi o sursa de bani, pe care n-ar trebui s-o scapati din mana si o sa va fie mai usor cu platile curente.
PESTI
Va dati tot interesul sa tineti pasul cu cerintele de la slujba iar daca e, totusi, prea mult de lucru poate-i cereti sefului un surplus salarial. La capitolul sanatate se observa niste minusuri si daca nu va duceti la medic or sa apara si neplacerile.s